Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Katia Alabama

Het Katia Alabama garen is een iets dikker katoengaren welke zich kenmerkt door een zeer hoge kwaliteit. Ze bestaat dan ook uit een uiterst geslaagde mengeling van 50 procent katoen en 50 procent acryl. Dit garen is een bijzonder zacht garen welke doet denken aan chenille. Bent u bijvoorbeeld bekend met de Scheepjes Softfun? In principe vertoont dit garen sterke gelijkenissen, maar kenmerkt ze zich wel door een wat dikkere draad. Het garen leent zich uitstekend voor het maken van de meest uiteenlopende projecten. Denkt u er ook aan om een leuke vest, een mooie trui of bijvoorbeeld een kussen of een woondeken te maken? In al deze gevallen is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van het Katia Alabama garen dat is terug te vinden in ons uitgebreide assortiment wol en garen.

Geschikt voor de lente en de zomer

Indien u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van het Katia Alabama garen beschikt u over een zeer interessant garen welke in principe kan worden gebruikt voor het maken van creaties die zowel tijdens de lente als tijdens de zomer gedragen kunnen worden. Dit heeft alles te maken met het feit dat het garen u koel en lekker fris kan houden tijdens de warme dagen en u kan verwarmen als het wat afkoelt. Haar bijzondere en veelzijdige karakter zorgt er op deze manier voor dat u ze kunt gebruiken om de meest uiteenlopende creaties te realiseren. Denk op dit vlak niet alleen aan mooie babydekentjes, maar bijvoorbeeld ook aan kindertruien evenals zachte knuffels. Het is zowel mogelijk om te haken als te breien met behulp van dit garen van het merk Katia. In ieder geval, indien u graag de leukste creaties wenst te maken om te dragen tijdens de lente en de zomer is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om gebruik te maken van dit garen.

De specificaties van het Katia Alabama garen

Bent u van plan om over te gaan tot het aanschaffen van het garen uit de Katia Alabama collectie? In dat geval doet u er goed aan om rekening te houden met een naalddikte van 3,5 à 4 mm. Eén bol van dit garen is bovendien goed voor een gewicht van 50 gram en brengt draad met een lengte van 105 meter met zich mee. Bent u van plan om een mooie trui te maken van maat 42? Dan dient u er rekening mee te houden dat u daarvoor over 8 bollen zult moeten beschikken. De stekenverhouding bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 19 steken x 26 naalden. Lijkt dit alles u ook wel wat en wilt u bijgevolg graag meteen overgaan tot het bestellen van het garen dat deel uitmaakt van deze lijn? Dan kunnen wij van Caro's Atelier u daar ongetwijfeld mee verder helpen!