Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Scheepjes Yarn 16 Shimmerland - haakpakketten

Soms vinden we troost en een gevoel van bevrijding als we ons storten in onze eigen ongrijpbare verbeelding, waar geen grenzen zijn en we onszelf kunnen onderdompelen in een wereld die we zelf gecreëerd hebben. Deze editie van YARN Bookazine omarmt precies dat thema: het voorbijgaan aan de alledaagse realiteit en het ontdekken van nieuwe persoonlijkheden en fantasiewerelden. 

Yarn 16 - Shimmerland een plaats van verbeelding 

Shimmerland is een plek waar crafters hun verbeelding, alter ego’s en grenzeloos potentieel door hun craftingprojecten kunnen ontdekken. Lezers worden uitgenodigd om in een creatieve wereld te duiken waar creaties kunnen veranderen in wie of wat je maar wilt en de verbeelding vrij spel heeft. We hopen dat deze editie de lezers aanmoedigt hun eigen creatieve potentieel te omarmen!

18 mooie haak- & breipatronen 

In het lookbook vind je 18 verschillende brei- en haakprojecten onderverdeeld in vier fascinerende hoofdstukken: Fantasy, Alter Ego, Dreamscape en Masquerade. Daarnaast bevat het Bookazine boeiende artikelen, passend bij het bij het thema, over kunstenaars uit verschillende culturen wier werk tot de verbeelding spreekt en twee artikelen over heel verschillende aspecten van borduurwerk.

Bijna alle haakpakketten uit de Yarn 16 - Shimmerland vind je hier terug. Vergeet niet dat je altijd deze Yarn nodig hebt voor het patroon.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.