Filter uw productenPagina 1 van 2

Scheepjes Softfun Denim

Bent u iemand die graag aan de slag gaat met een oprecht trendy garen? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor in de richting te kijken van het garen dat luistert naar de naam 'Scheepjes Softfun Denim'. Dit garen kunnen we als zeer trendy beschouwen omdat ze zich kenmerkt door het gewassen jeans effect. Dit bijzondere effect heeft verder ook geen enkele invloed op het comfort waar u op kunt rekenen, in tegendeel. Dit merk staat er namelijk om bekend over een aangenaam zachte touch te beschikken. Volgens veel mensen is dit garen zelfs zo zacht dat u ze éénmaal vastgepakt niet snel meer los zult laten! Is uw interesse reeds gewekt en wilt u het garen ook graag in huis kunnen halen? Dan bent u daarvoor hier in het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier zonder de minste twijfel aan het juiste adres!

Een uitnodigend kleurenpalet voor elke creatieveling

Wat bovendien meteen ook opvalt bij het bekijken van het aanbod met Scheepjes Softfun Denim garen hier bij Caro's Atelier is dat er werkelijk sprake is van een zeer uitgebreid kleurenpalet. Het enorme en bovendien ook zeer diverse assortiment met kleuren welke zijn terug te vinden in de Scheepjes collectie zorgt er voor dat de creativiteit van iedereen wel wordt geprikkeld. Of u nu een voorkeur heeft voor zachte pastels of u meer houdt van uitgesproken kleurtinten, het behoort allebei tot de mogelijkheden van het merk Scheepjes. Bovendien wordt het ook meteen duidelijk dat het garen uit deze lijn zich net als de gewone Scheepjes Softfun werkelijk uitstekend leent om kledingstukken mee te haken en te breien.

Over welke eigenschappen beschikt het Scheepjes Softfun Denim garen?

Scheepjes Softfun Denim garen wordt aangekocht in bollen die beschikken over een gewicht van 50 gram. Elke bol is bovendien goed voor een lengte van om en bij de 140 meter aan draad. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen bij dit product bedraagt 10 x 10 centimeter = 21 steken x 30 naalden. De aangewezen naalddikte is overigens 3,5 mm. Bovendien is het ook interessant om te weten dat u er voor kunt kiezen om het garen uit de collectie te wassen in de wasmachine op een temperatuur van 30 graden. Dit maakt ze namelijk ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk.

Bestel Softfun Denim nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u ook graag de leukste en bovendien ook meest trendy projecten realiseren met behulp van het Scheepjes Softfun Denim garen? Dan is het zeker de moeite waard om dit garen aan te schaffen hier bij Caro's Atelier! Wanneer u dit doet kunt u namelijk niet alleen rekenen op een zeer interessante prijs, daarnaast zijn ook alle kleuren vertegenwoordigd. Ook een snelle en voordelige levering zijn bovendien twee belangrijke punten waar wij onze klanten extra mee willen verwennen. Was u dus nog op zoek naar de beste webwinkel om Softfun Denim bij te bestellen? Dan heeft u ze nu gevonden!

Gratis levering van uw Scheepjes garen

Bent u overtuigd om Softfun Denim te kopen hier bij Caro's Atelier, maar ziet u een beetje op tegen het betalen van de verzendkosten? In dat geval hebben wij daar mogelijks een interessante oplossing voor. Het is namelijk zo dat wij klanten die een bestelling plaatsen ter waarde van ten minste 45 euro gratis verzending aanbieden. Omwille van deze reden kan het dan ook de moeite waard zijn om bijvoorbeeld grotere hoeveelheden van het Scheepjes Softfun Denim garen te bestellen of misschien gewoon ook één of meerdere van de andere fantastische garens uit ons assortiment bij te kopen. In ieder geval, wanneer u bij ons aankopen doet ter waarde van ten minste 45 euro is de levering helemaal gratis!