Filter uw productenPagina 1 van 3

Katia Basic Merino

De Katia Basic Merino is een combinatiedraad welke is gemaakt van 52 procent merinowol evenals 48 procent acryl. Het is interessant om te weten dat dit garen superwash is behandeld. Dit zorgt er voor dat u ze zonder zorgen in de wasmachine kunt stoppen. Bovendien is het ook zo dat dit garen zich perfect leent om zowel mee te haken als mee te breien. Dit maakt ze bijzonder veelzijdig waardoor u er ook de meest uiteenlopende kledingstukken mee kunt maken. Denkt u er eveneens over na om over te gaan tot het aanschaffen van dit fantastische garen? Zoek dan niet verder en ontdek ze meteen in ons uitgebreide assortiment met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Superwash behandeld

Het garen dat is terug te vinden in de Katia Basic Merino collectie is zoals reeds aangegeven superwash behandeld. Dit brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om dit garen in de wasmachine te stoppen op een temperatuur van maximum 30 graden. U moet er wel rekening mee houden dat het garen niet in de wasdroger mag worden gestopt. Het drogen van creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen dient dan ook plat te gebeuren. Wanneer u hier rekening mee houdt zult u steeds kunnen vaststellen dat de meest optimale uitstraling voor uw Katia garen ten allen tijde is gegarandeerd.

Eén bol is goed voor 120 meter aan draad!

Voordat u daadwerkelijk over zult gaan tot het kopen van het Katia Basic Merino garen is het natuurlijk een goed idee om u even een beeld te vormen van alle eigenschappen welke aan dit garen zijn verbonden. U dient er in eerste instantie rekening mee te houden dat dit garen gecombineerd moet worden met een naalddikte van 3,5 à 4 mm. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 50 gram en beschikt over een lengte van 120 meter aan draad. U dient er bovendien rekening mee te houden dat er een stekenverhouding van toepassing is van 10 x 10 centimeter = 22 steken x 29 naalden. De samenstelling van dit garen bestaat verder uit 52 procent merino evenals 48 procent acryl waardoor u er werkelijk heel wat kanten mee uit kunt.

Haal het Katia Basic Merino garen nu in huis!

Weten de eigenschappen waar het Merino garen over beschikt u ook wel te overtuigen? Bent u bijgevolg dan ook van plan om over te gaan tot het kopen van dit garen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor hier op de juiste plaats bent aanbeland! Niet alleen hebben wij alle verschillende kleuren van het garen in ons assortiment opgenomen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u dit garen kunt kopen tegen een zeer interessante prijs. Beschikt uw bestelling over een totale waarde van ten minste 45 euro? Dan is het ook de moeite waard om er rekening mee te houden dat deze zonder verzendkosten bij u thuis kan worden geleverd! Dit zijn ongetwijfeld voldoende goede redenen om er voor te kiezen om ook uw Katia Basic Merino garen bij ons te kopen!