Filter uw producten
Pagina 1 van 5

Scheepjes Colour Crafter

Het Scheepjes Colour Crafter garen is een zeer aantrekkelijk garen welke is gemaakt van honderd procent acryl. Kenmerkend voor dit type garen is dat ze is voorzien van een zijdezachte touch. U kunt er voor kiezen om dit garen te gebruiken voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Denk op dit vlak niet alleen aan woonaccessoires, maar ook aan kleding evenals zogenaamde amigurumi's. Bent u eveneens geïnteresseerd in het aanschaffen van dit klassieke garen? In dat geval is het zonder twijfel de moeite waard om ze te ontdekken in het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

Wanneer kiezen voor Scheepjes Colour Crafter garen?

In principe kan iedereen er voor kiezen om gebruik te maken van het Scheepjes Colour Crafter garen voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Dit gezegd zijnde is het zo dat er in de praktijk het vaakst voor wordt gekozen om ze te gebruiken voor het maken van allerhande woonaccessoires. In het bijzonder dekentjes worden vaak gemaakt met behulp van het Scheepjes garen. Dat is echter niet alles, want wat bovendien ook te denken van de leukste kleding evenals amigurumi's? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u de keuze maakt om aan de slag te gaan met het garen. Zo beschikt u over een bijzonder veelzijdig en aangenaam Scheepjes garen waar u ongetwijfeld heel wat voldoening uit zult halen. Bovendien zult u met behulp van dit garen ook zeker en vast een groot aantal bijzonder fijne projecten kunnen realiseren.

Keuze uit een groot aantal bijzonder mooie kleuren

Het is een vaak gehoorde frustratie van veel mensen die van plan zijn om een bepaald type garen te kopen dat deze niet beschikbaar is in de kleur die ze in hun hoofd hebben. Geldt dat ook voor u? In dat geval zult u meer dan waarschijnlijk aangenaam verrast zijn door het grote aanbod aan verschillende kleuren welke zijn terug te vinden in het Scheepjes assortiment. Werkelijk alle verschillende kleurentinten zijn er dan ook in vertegenwoordigd. Of u nu een liefhebber bent van vooral lichte en zachte kleuren of u toch eerder de voorkeur geeft aan wat hardere varianten, het behoort allebei tot de mogelijkheden. Aarzel dan ook geen moment langer en maak nu kennis met het zeer uitgebreide assortiment met Scheepjes Colour Crafter garen in verschillende kleuren hier bij Caro's Atelier.

Geleverd in extra grote bollen van 100 gram

Het Scheepjes Colour Crafter garen bestellen gebeurt in bollen die beschikken over een gewicht van 100 gram. Deze extra grote bollen zijn daardoor goed voor een totaal van ongeveer 300 meter aan draad. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen is 10 x 10 centimeter = 20 steken x 24 naalden. Wat het kopen van dit garen zomaar even nog aantrekkelijker maakt is dat ze zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Dit dient wel te gebeuren op het fijne was programma en op een temperatuur van maximum 40 graden. Wilt u dit garen welke is gemaakt van honderd procent premium acryl ook vandaag nog in huis halen? In dat geval is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat voor interessante voordelen wij van Caro's Atelier u als klant kunnen bieden.

Scheepjes Colour Crafter bestellen tegen de scherpste prijs

Voordat u over zult gaan tot het daadwerkelijk bestellen van het garen dat deel uitmaakt van de Colour Crafter lijn spreekt het voor zich dat u zeker zult willen kunnen zijn van een zo scherp mogelijk prijskaartje. Dat is absoluut het geval op het ogenblik dat u de keuze maakt om het garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Wij zorgen er dan ook voor dat het Scheepjes Colour Crafter garen door onze klanten ten allen tijde kan worden besteld tegen de meest aantrekkelijke prijs. Dat is bovendien nog niet anders, want er worden door ons ook geen lange leveringstermijnen gehanteerd, in tegendeel. Garen dat wordt aangekocht voor 21:00 uur wordt zelfs dezelfde dag nog verzonden!

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

De kans is bijzonder groot dat al het bovenstaande u reeds heeft overtuigd om er voor te kiezen om over te gaan tot het bestellen van het Scheepjes Colour Crafter garen. Is dat toch nog niet helemaal het geval? Dan is het zo dat wij u nog een extra interessant voordeel kunnen voorschotelen. Op het ogenblik dat u nood heeft aan meerdere soorten garens of wanneer u bijvoorbeeld een aantal verschillende kleuren van één enkel type garen wenst te kopen is het altijd de moeite waard om er rekening mee te houden dat u kunt rekenen op gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 45 euro. Op deze manier wordt er uiteraard voor gezorgd dat uw bestelling bij Caro's Atelier zomaar financieel nog net wat interessanter wordt gemaakt.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.