Filter uw producten
Pagina 1 van 5

Scheepjes Colour Crafter

Het Scheepjes Colour Crafter garen is een zeer aantrekkelijk garen welke is gemaakt van honderd procent acryl. Kenmerkend voor dit type garen is dat ze is voorzien van een zijdezachte touch. U kunt er voor kiezen om dit garen te gebruiken voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Denk op dit vlak niet alleen aan woonaccessoires, maar ook aan kleding evenals zogenaamde amigurumi's. Bent u eveneens geïnteresseerd in het aanschaffen van dit klassieke garen? In dat geval is het zonder twijfel de moeite waard om ze te ontdekken in het wol en garen assortiment hier bij Caro's Atelier!

Wanneer kiezen voor Scheepjes Colour Crafter garen?

In principe kan iedereen er voor kiezen om gebruik te maken van het Scheepjes Colour Crafter garen voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Dit gezegd zijnde is het zo dat er in de praktijk het vaakst voor wordt gekozen om ze te gebruiken voor het maken van allerhande woonaccessoires. In het bijzonder dekentjes worden vaak gemaakt met behulp van het Scheepjes garen. Dat is echter niet alles, want wat bovendien ook te denken van de leukste kleding evenals amigurumi's? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u de keuze maakt om aan de slag te gaan met het garen. Zo beschikt u over een bijzonder veelzijdig en aangenaam Scheepjes garen waar u ongetwijfeld heel wat voldoening uit zult halen. Bovendien zult u met behulp van dit garen ook zeker en vast een groot aantal bijzonder fijne projecten kunnen realiseren.

Keuze uit een groot aantal bijzonder mooie kleuren

Het is een vaak gehoorde frustratie van veel mensen die van plan zijn om een bepaald type garen te kopen dat deze niet beschikbaar is in de kleur die ze in hun hoofd hebben. Geldt dat ook voor u? In dat geval zult u meer dan waarschijnlijk aangenaam verrast zijn door het grote aanbod aan verschillende kleuren welke zijn terug te vinden in het Scheepjes assortiment. Werkelijk alle verschillende kleurentinten zijn er dan ook in vertegenwoordigd. Of u nu een liefhebber bent van vooral lichte en zachte kleuren of u toch eerder de voorkeur geeft aan wat hardere varianten, het behoort allebei tot de mogelijkheden. Aarzel dan ook geen moment langer en maak nu kennis met het zeer uitgebreide assortiment met Scheepjes Colour Crafter garen in verschillende kleuren hier bij Caro's Atelier.

Geleverd in extra grote bollen van 100 gram

Het Scheepjes Colour Crafter garen bestellen gebeurt in bollen die beschikken over een gewicht van 100 gram. Deze extra grote bollen zijn daardoor goed voor een totaal van ongeveer 300 meter aan draad. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen is 10 x 10 centimeter = 20 steken x 24 naalden. Wat het kopen van dit garen zomaar even nog aantrekkelijker maakt is dat ze zonder probleem in de wasmachine kan worden gestopt. Dit dient wel te gebeuren op het fijne was programma en op een temperatuur van maximum 40 graden. Wilt u dit garen welke is gemaakt van honderd procent premium acryl ook vandaag nog in huis halen? In dat geval is het zeker de moeite waard om te ontdekken wat voor interessante voordelen wij van Caro's Atelier u als klant kunnen bieden.

Scheepjes Colour Crafter bestellen tegen de scherpste prijs

Voordat u over zult gaan tot het daadwerkelijk bestellen van het garen dat deel uitmaakt van de Colour Crafter lijn spreekt het voor zich dat u zeker zult willen kunnen zijn van een zo scherp mogelijk prijskaartje. Dat is absoluut het geval op het ogenblik dat u de keuze maakt om het garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Wij zorgen er dan ook voor dat het Scheepjes Colour Crafter garen door onze klanten ten allen tijde kan worden besteld tegen de meest aantrekkelijke prijs. Dat is bovendien nog niet anders, want er worden door ons ook geen lange leveringstermijnen gehanteerd, in tegendeel. Garen dat wordt aangekocht voor 21:00 uur wordt zelfs dezelfde dag nog verzonden!

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

De kans is bijzonder groot dat al het bovenstaande u reeds heeft overtuigd om er voor te kiezen om over te gaan tot het bestellen van het Scheepjes Colour Crafter garen. Is dat toch nog niet helemaal het geval? Dan is het zo dat wij u nog een extra interessant voordeel kunnen voorschotelen. Op het ogenblik dat u nood heeft aan meerdere soorten garens of wanneer u bijvoorbeeld een aantal verschillende kleuren van één enkel type garen wenst te kopen is het altijd de moeite waard om er rekening mee te houden dat u kunt rekenen op gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 45 euro. Op deze manier wordt er uiteraard voor gezorgd dat uw bestelling bij Caro's Atelier zomaar financieel nog net wat interessanter wordt gemaakt.