Pagina 1 van 1

Dierencapes

Bent u op zoek naar leuke haakpakketten om één of misschien zelfs meerdere dierencapes mee te maken? In dat geval is het altijd de moeite waard om kennis te maken met het aanbod dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier. Onze verschillende haakpakketten voor het maken van dierencapes zijn bestelbaar tegen een zeer interessante prijs en zullen aan ieders verwachtingen weten te voldoen. Het kopen van één van onze garenpakketten voor het maken van een dierencape kan niet alleen interessant zijn voor mensen die een leuke cape willen maken voor hun eigen kindje, maar ook voor zij die bijvoorbeeld een handgemaakt geschenkje willen realiseren. In ieder geval, wilt u graag zelf een dierencape maken? Dan hebben wij daarvoor alles in huis!

Extra benodigdheden voor een dierencape maken

Bent u ook geïnteresseerd in het maken van één van de verschillende dierencapes waarvoor u bij ons garenpakketten kunt bestellen? In dat geval dient u er ook altijd rekening mee te houden dat niet alle benodigdheden in het garenpakket zijn terug te vinden. Gelukkig is het wel zo dat er altijd op de pagina van het garenpakket duidelijk wordt aangegeven wat u verder nog nodig heeft. Het gaat hierbij uiteraard om een vulling of om de haaknaalden die zijn vereist. Al deze verschillende, extra benodigdheden kunnen uiteraard probleemloos worden aangekocht hier bij Caro's Atelier. Zo kunt u bij één enkele webwinkel alles bestellen wat u nodig heeft voor het maken van de leukste dierencape.

Met zelf dierencapes maken bespaart u heel wat geld

Het zelf maken van één van de verschillende dierencapes waarvoor u bij ons garenpakketten kunt bestellen brengt diverse voordelen met zich mee. In eerste instantie vinden veel mensen het natuurlijk fantastisch om op deze manier creatief bezig te kunnen zijn. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het ook zo dat u door zelf een dierencape te maken heel wat geld kunt besparen. Het aanschaffen van mooie en kwalitatieve dierencapes in de winkel kan er namelijk voor zorgen dat u een behoorlijk bedrag zult moeten neertellen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het zelf maken van dierencapes brengt altijd diverse voordelen met zich mee.

Bestel nu één van onze verschillende dierencapes haakpakketten!

Wilt u graag zelf een leuke dierencape maken? In dat geval is het altijd de moeite waard om een kijkje te nemen in ons ruime assortiment met dierencapes haakpakketten. Door het kopen van één van onze verschillende garenpakketten is het dan ook mogelijk om de meest uiteenlopende dierencapes te maken. Wilt u graag een dierencape maken in de vorm van een aapje of zou u graag een dierencape willen realiseren in de vorm van een krokodil, een leeuw of een giraffe? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien zult u kunnen vaststellen dat al onze haakpakketten voor dierencapes ook nog eens worden aangeboden tegen een zeer interessante prijs. Dit alles zorgt er voor dat het kopen van één van onze haakpakketten voor het realiseren van dierencapes beslist de moeite meer dan waard is.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 49 euro

Een extra interessant voordeel waar u als klant van onze webwinkel op kunt rekenen is terug te vinden in het feit dat u aanspraak kunt maken op gratis levering van uw bestelling. Deze gratis verzending wordt aangeboden van zodra u er voor kiest om een bestelling te plaatsen ter waarde van ten minste 49 euro. Komt u onverhoopt toch nog niet aan dit vereiste minimale bestelbedrag? In dat geval zult u nog steeds kunnen vaststellen dat de verzendkosten die aangerekend worden zeer beperkt zijn. Dit maakt een bestelling plaatsen voor dierencape garenpakketten in onze webwinkel altijd op financieel vlak bijzonder interessant!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.