Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Regia Design Line

Wanneer u kennis maakt met de Regia Design Line zult u kunnen vaststellen dat het garen uit deze collectie over enkele zeer interessante kenmerken beschikt. Neem nu bijvoorbeeld het Arne & Carlos en Kaffe Fassett garen welke deel uitmaakt van deze collectie. Deze is slijtvast zoals eigenlijk alleen maar sokkengaren dat kan zijn. Dit product is een vierdradig garen welke is behandeld met superwash. Dit brengt voor u als voordeel met zich mee dat creaties die zijn gemaakt met behulp van dit garen probleemloos in de wasmachine gestopt kunnen worden. Dit maakt wol en garen natuurlijk bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Het garen kan worden aangekocht in zes verschillende patronen. In eerste instantie mag het garen uit deze lijn zich dan wel in het bijzonder lenen voor het maken van sokken, u kunt er ook heel wat andere kanten mee uit. Hoe dan ook, bent u ook geïnteresseerd in het kopen van garen uit deze collectie? Zoek dan niet verder en ontdek vandaag nog het prachtige garen uit deze collectie hier bij Caro's Atelier!

Het gedroomde garen voor uw zelfgebreide sokken

Er wordt vaak gezegd dat de wol van Regia Design Line het gedroomde garen is voor zelfgebreide sokken en eigenlijk is dat ook wel ergens zo. Twee bollen van 50 gram zijn dan ook reeds voldoende voor het realiseren van één paar lekker warme sokken. Bovendien geniet u ook nog eens van het voordeel dat het materiaal erom bekend staat ideaal te zijn tegen zweetvoeten. Tijdens het breien vormt de multicolor-draad automatisch een zeer aantrekkelijk patroon welke zich kenmerkt door unieke kleurovergangen. Betekent dit dat u het garen uitsluitend kunt gebruiken voor het maken van sokken? Absoluut niet! U realiseert er namelijk ook een zeer mooi effect mee in accessoires en truien met het merk Regia. Laat uw creativiteit dus gerust de vrije loop!

Bestel nu uw garen uit de Regia Design Line!

Het garen dat deel uitmaakt van deze collectie kenmerkt zich door een zeer fijne structuur. Het wordt aangeraden om voor het werken met dit garen gebruik te maken van een naalddikte van 2 - 3 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 30 steken x 42 naalden. Bent u nog op zoek naar een interessante partij om het garen dat deel uitmaakt van de Design Line te kopen tegen een scherpe prijs? In dat geval zijn wij u graag van dienst. Bovendien kunt u bij ons op de koop toe ook nog eens rekenen op een snelle verzending van uw bestelde garen en betaalt u vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimaal 45 euro ook geen verzendkosten! Voldoende goede redenen dus om er voor te kiezen om ook uw garen uit de Regia Design Line te kopen hier bij Caro's Atelier!