Pagina 1 van 1

Scheepjes Spirit

Scheepjes Spirit werd vernoemd naar Spirit Animals. Het betreft hier een garen welke tot stand is gekomen door een fijne mix van 56 procent katoen en 44 procent acryl. Op deze manier werd er voor gezorgd dat er niet alleen een natuurlijke, maar tegelijkertijd ook een zachte evenals warme uitstraling kon worden gerealiseerd. Deze eigenschappen zorgen er gecombineerd met de vele uitnodigende kleuren voor dat dit een bijzonder fijn garen is om mee aan de slag te gaan. U vindt het garen uiteraard terug in het zeer omvangrijke en bovendien ook scherp geprijsde assortiment met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Een natuurlijke en warme uitstraling

Het wordt bij het bekijken van de beschikbare Scheepjes Spirit kleuren meteen duidelijk dat er hierover goed werd nagedacht. Alle verschillende kleuren die deel uitmaken van het kleurenpalet kenmerken zich dan ook door een natuurlijke, zachte en tegelijkertijd ook aangenaam warme tint. Dit maakt de Scheepjes garen werkelijk ongelofelijk veelzijdig. De diverse kleuren waar dit garen zich door kenmerkt zijn net als de Spirit Animals niet alleen krachtig, maar tegelijkertijd ook zacht en subtiel. Ze hebben dan ook ongetwijfeld een structurele bijdrage geleverd aan de populariteit van het garen.

De eigenschappen van dit garen

De geadviseerde naalden om gebruik van te maken bij het Scheepjes Spirit garen zijn deze met een dikte van tussen de 3 & 3,5 mm. Eén bol van dit type garen is goed voor een gewicht van 50 gram. Hiermee krijgt u de beschikking over ongeveer 210 meter aan garen. De stekenverhouding die van toepassing is bij het garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 22 steken x 30 naalden. Het is mogelijk om dit garen in de wasmachine te wassen, maar dan wel op een temperatuur van maximum 30 graden.

Bestel het Spirit garen vandaag nog!

Kunt u de eigenschappen waar Spirit over beschikt wel waarderen? Wilt u ze bovendien ook graag in huis kunnen halen tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is het zonder meer een aanrader om uw bestelling garen te plaatsen hier bij Caro's Atelier. Zo bent u niet alleen verzekerd van een zeer interessante prijs voor het Scheepjes Spirit garen, daarnaast is het ook nog eens zo dat u, uw bestelde garen snel in huis zult hebben. Het wordt nog mooier wanneer u een grotere bestelling plaatst voor een waarde van minimum 45 euro. Vanaf dat ogenblik geniet u namelijk ook van gratis verzending!