Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Haak Maar Raak

De collectie van Haak Maar Raak welke is terug te vinden hier bij Caro's Atelier bestaat uit tal van verschillende haakpakketten waar u mee aan de slag kunt gaan. Op het ogenblik dat u een haakpakket heeft gevonden waar u graag gebruik van wenst te maken zult u kunnen vaststellen dat er vaak nog extra zaken bijbesteld dienen te worden. Denk op dit vlak bijvoorbeeld aan een bepaalde haaknaald, maar ook aan bijvoorbeeld stekenmarkeerders. Voordat u een bepaald haakpakket koopt zult u altijd de inhoud goed willen controleren. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Tal van leuke creaties om mee aan de slag te gaan

Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in het assortiment met Haak Maar Raak artikelen hier in deze webwinkel zult u kunnen vaststellen dat er tal van verschillende mogelijkheden in zijn terug te vinden. Het gaat hierbij in eerste instantie om een leuk dekentje dat u kunt maken. Een dekentje komt altijd goed van pas. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze als decoratie op het bed te leggen, maar u kunt er ook gezellig onder gaan zitten of liggen op de sofa. Wellicht dat ook uw partner dit fijne en door u zelfgemaakte dekentje ongetwijfeld zal weten te waarderen!

Het spreekt voor zich dat u niet alleen maar een dekentje kunt maken met deze garenpakketten. Zo is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om er voor te kiezen om speciale Christmas Cuddles te maken. Deze leuke objecten zijn uitermate geschikt om wat extra vrolijkheid in de Kerstperiode te realiseren. Een ander artikel welke u kunt realiseren met behulp van de haakpakketten uit deze collectie is een zogenaamde wrap. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn heel wat mogelijkheden die u kunt gaan benutten.

Een andere kleur gebruiken? Geen probleem!

Het spreekt voor zich dat u van elke mogelijke creatie in ons assortiment een bepaald voorbeeld terug kunt vinden. Het feit dat er van een bepaald voorbeeld gebruik wordt gemaakt betekent natuurlijk niet noodzakelijkerwijs dat u tevreden moet zijn met de afgebeelde kleuren, in tegendeel. U kunt er dan ook veelal zonder probleem voor kiezen om gebruik te maken van een andere kleur. Ook dit wordt telkens weergegeven op de pagina van het garenpakket dat u wenst te bestellen.

Plaats uw bestelling nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook geïnteresseerd in één of meerdere van de haakpakketten die in ons assortiment zijn terug te vinden van Haak Maar Raak? In dat geval is het altijd de moeite waard om deze bij ons te kopen. Niet alleen garanderen wij onze klanten altijd een uitstekende prijs voor hun kopen, bovendien kunt u vanaf 49 euro ook nog eens genieten van gratis verzending. Dit alles maakt het dan ook reeds duidelijk, er hoeft u helemaal niets in de weg te staan om er voor te kiezen om het door u gewenste haakpakket te bestellen hier uit ons assortiment!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.