Filter uw productenPagina 1 van 5

Scheepjes Sugar Rush

Het Scheepjes Sugar Rush garen bestaat uit een draad die beschikt over een bijzonder fijn en bovendien ook gemerceriseerd karakter. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze uitblinkt op vlak van sterkte. Dit garen kan worden aangekocht in zomaar even meer dan 87 verschillende kleuren en is geschikt voor het maken van de fijnste creaties. Bent u ook van plan om gebruik te gaan maken van het Sugar Rush garen? In dat geval kunt u deze onder meer gaan gebruiken voor het realiseren van bijvoorbeeld tafellopers evenals gordijnen. Wilt u ook graag overgaan tot het bestellen van dit garen? Aarzel dan niet langer en ontdek meteen hoe wij verder helpen bij het kiezen van wol en garen!

Een haakgaren voor fijne projecten

Scheepjes Sugar Rush wordt doorgaans omschreven als een haakgaren welke zich in het bijzonder leent voor het realiseren van fijne projecten. Omwille van deze reden is het dan ook zo dat er wordt aangeraden om voor het gebruik van dit garen te kiezen voor een naalddikte van tussen de 1,25 & 1,50 mm. Dat dit een uitstekend garen is voor het maken van allerhande fijne creaties blijkt ook uit de praktijk. Er wordt namelijk in het merendeel van de gevallen voor gekozen om dit Scheepjes garen te gebruiken om bepaalde onderdelen in een interieur mee te maken. Het gaat hierbij niet alleen om decoratieve, maar ook om praktische onderdelen zoals met name tafellopers evenals gordijnen. Is dit ook wel iets wat u graag zou willen maken? Dan is het kopen van het garen uit deze lijn altijd een aanrader.

Ervaar zelf de voordelen van het Scheepjes Sugar Rush garen!

Wanneer u graag zelf de voordelen wenst te ervaren die verbonden zijn aan het gebruik van Sugar Rush is dat uiteraard geen probleem. U zult bij het bekijken van het assortiment hier bij Caro's Atelier immers meteen kunnen vaststellen dat wij dit garen in de meest uiteenlopende kleuren aanbieden aan onze klanten. Zoals u van ons gewend bent spreekt het bovendien voor zich dat u steeds kunt rekenen op de meest optimale prijs voor wat het kopen van dit garen betreft. Ook een snelle levering wordt altijd zonder probleem gerealiseerd. Eén bol van het garen weegt 50 gram en voorziet u van ongeveer 280 meter aan draad. Kunt u ook niet langer meer wachten om zelf aan de slag te gaan met het Scheepjes Sugar Rush garen? Dat hoeft ook niet! Plaats uw bestelling vandaag voor 21:00 uur en ze gaat ook vandaag (uitsluitend op werkdagen) nog op de post!