Filter uw productenPagina 1 van 5

Scheepjes Sugar Rush

Het Scheepjes Sugar Rush garen bestaat uit een draad die beschikt over een bijzonder fijn en bovendien ook gemerceriseerd karakter. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze uitblinkt op vlak van sterkte. Dit garen kan worden aangekocht in zomaar even meer dan 87 verschillende kleuren en is geschikt voor het maken van de fijnste creaties. Bent u ook van plan om gebruik te gaan maken van het Sugar Rush garen? In dat geval kunt u deze onder meer gaan gebruiken voor het realiseren van bijvoorbeeld tafellopers evenals gordijnen. Wilt u ook graag overgaan tot het bestellen van dit garen? Aarzel dan niet langer en ontdek meteen hoe wij verder helpen bij het kiezen van wol en garen!

Een haakgaren voor fijne projecten

Scheepjes Sugar Rush wordt doorgaans omschreven als een haakgaren welke zich in het bijzonder leent voor het realiseren van fijne projecten. Omwille van deze reden is het dan ook zo dat er wordt aangeraden om voor het gebruik van dit garen te kiezen voor een naalddikte van tussen de 1,25 & 1,50 mm. Dat dit een uitstekend garen is voor het maken van allerhande fijne creaties blijkt ook uit de praktijk. Er wordt namelijk in het merendeel van de gevallen voor gekozen om dit Scheepjes garen te gebruiken om bepaalde onderdelen in een interieur mee te maken. Het gaat hierbij niet alleen om decoratieve, maar ook om praktische onderdelen zoals met name tafellopers evenals gordijnen. Is dit ook wel iets wat u graag zou willen maken? Dan is het kopen van het garen uit deze lijn altijd een aanrader.

Ervaar zelf de voordelen van het Scheepjes Sugar Rush garen!

Wanneer u graag zelf de voordelen wenst te ervaren die verbonden zijn aan het gebruik van Sugar Rush is dat uiteraard geen probleem. U zult bij het bekijken van het assortiment hier bij Caro's Atelier immers meteen kunnen vaststellen dat wij dit garen in de meest uiteenlopende kleuren aanbieden aan onze klanten. Zoals u van ons gewend bent spreekt het bovendien voor zich dat u steeds kunt rekenen op de meest optimale prijs voor wat het kopen van dit garen betreft. Ook een snelle levering wordt altijd zonder probleem gerealiseerd. Eén bol van het garen weegt 50 gram en voorziet u van ongeveer 280 meter aan draad. Kunt u ook niet langer meer wachten om zelf aan de slag te gaan met het Scheepjes Sugar Rush garen? Dat hoeft ook niet! Plaats uw bestelling vandaag voor 21:00 uur en ze gaat ook vandaag (uitsluitend op werkdagen) nog op de post!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.