Pagina 1 van 1

Pannenlappen breien

Bent u van plan om zelf een leuke creatie te breien, maar weet u niet meteen wat? In dat geval kan het de moeite waard zijn om even te kijken in de richting van bijvoorbeeld zogenaamde pannenlappen. Pannenlappen breien zorgt er niet alleen voor dat u lekker creatief bezig kunt zijn, daarnaast is het eindresultaat ook nog eens bijzonder praktisch. Iedereen wil namelijk graag zijn of haar handen beschermen tegen de hete handgrepen van potten en pannen. Geldt dat ook voor u en wilt u graag zelf een leuke pannenlap breien? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daar alles voor kunt terugvinden in het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Pannenlappen, bruikbaar voor iedereen

Zelf pannenlappen breien brengt verschillende, interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zult u dan ook kunnen vaststellen dat het zelf breien van pannenlappen er voor zorgt dat u altijd tot een eindresultaat komt welke u op praktisch vlak veelvuldig zult gebruiken. Pannenlappen komen altijd goed van pas en dat uiteraard niet alleen maar in uw keuken. Veel mensen die graag creatief aan de slag gaan met het breien van de meest uiteenlopende creaties kiezen er vaak voor om ook zelf leuke geschenken te maken voor anderen. Geldt dat ook voor u? In dat geval is het breien van pannenlappen zeker het overwegen waard.

Pannenlappen breien met de artikelen van Caro's Atelier!

Op het ogenblik dat u er voor kiest om aan de slag te gaan met het breien van een pannenlap spreekt het voor zich dat u nood zult hebben aan verschillende zaken. In eerste instantie is er het breipatroon welke als basis zal moeten dienen voor de pannenlap. Aan de hand van het gekozen breipatroon zult u dan vervolgens ook graag het bijbehorende garen willen bestellen. Niet alleen kunt u bij ons een keuze maken uit de meest uiteenlopende breipatronen voor wat het breien van pannenlappen betreft, daarnaast wordt op de pagina van het gekozen breipatroon ook steevast aangegeven van welk garen er gebruik moet worden gemaakt. Het spreekt voor zich dat ook deze bij ons altijd kan worden gekocht tegen de meest interessante prijs.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 59 euro

Alles voor pannenlappen breien bij ons bestellen zorgt er voor dat u gegarandeerd kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen bieden wij een ruime keuze aan, aan verschillende artikelen, daarnaast kunt u deze altijd in huis halen tegen de beste prijs. Een extra voordeel is ook terug te vinden in de gratis verzending die wij aanbieden aan onze klanten vanaf een bestelbedrag ter waarde van ten minste 59 euro. Het spreekt voor zich dat het zelf breien van uw pannenlappen op deze manier alleen maar nog interessanter wordt!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.