Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Regia Pairfect

Het maken van leuke, warme en kwalitatieve sokken met wol en garen? Dat doet u natuurlijk met behulp van Regia Pairfect garen! Met de lancering van deze collectie heeft Regia gezorgd voor de introductie van een ronduit spectaculaire innovatie in de wereld van garen. Deze innovatie zorgt er voor dat het eenvoudiger dan ooit mogelijk is om twee identieke sokken te breien met behulp van één enkele bol wol. Daarnaast spreekt het voor zich dat het garen uit deze collectie slijtvast is zoals eigenlijk alleen maar sokkengaren dat kan zijn. Wilt u ook graag aan de slag gaan om uw eigen sokken of deze van uw kinderen of kleinkinderen te breien? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met de eigenschappen die zijn verbonden aan het garen!

Geschikte sokkenwol voor beginners en gevorderden

Met de Regia collectie wordt er alles in het werk gesteld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Het is dan ook zo dat het garen dat deel uitmaakt van de Regia Pairfect steeds over gele startdraden beschikt. Deze duiden het begin evenals het midden van de bol aan. Dit werkt natuurlijk bijzonder eenvoudig. Het enige wat u dan ook hoeft te doen is de gele startdraad afrollen en beginnen met breien. Wanneer één sok is afgewerkt kunt u verder afrollen tot na de gele startdraad. Op deze manier kunt u meteen verder gaan met het maken van de tweede sok. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat het garen zich absoluut niet alleen maar leent voor beginners, maar ook zeer de moeite waard is voor gevorderden. Voldoende reden dus om deze fijne sokkenwol van het merk Regia te ontdekken!

Superwash behandeld en dus geschikt voor de wasmachine

Op het ogenblik dat u er voor kiest om het Regia Pairfect garen in huis te halen is het altijd interessant om te weten dat deze superwash is behandeld. Dit betekent concreet dat het garen in de wasmachine mag waardoor ze bijzonder eenvoudig is in onderhoud. Dat is wel zo handig, want het spreekt voor zich dat u die mooie sokken tijdig zal willen wassen! Verder is het zo dat het garen uit de collectie verkrijgbaar is in tal van uiteenlopende, prachtige kleuren en patronen wat er voor zorgt dat ze perfect ieders verwachtingen zullen weten in te lossen. Alweer een extra goede reden dus om dit garen in huis te halen!

Haal ook uw Regia Pairfect garen nu in huis!

Hebben de voordelen uit de Regia collectie u ook wel weten te overtuigen en wilt u bijgevolg graag deze sokkenwol bestellen? Dan helpen wij u graag verder. Ervoor kiezen om deze sokkenwol bij ons te bestellen zorgt er in ieder geval voor dat u niet alleen kunt rekenen op een zeer interessante prijs, daarnaast worden bestellingen die worden geplaatst voor 17:00 uur dezelfde dag nog verzonden! Plaatst u tot slot een bestelling voor een totaalbedrag van ten minste 59 euro? Dan worden er geen verzendkosten aangerekend! Dit zijn ongetwijfeld voldoende goede redenen om er voor te kiezen om ook uw Regia Pairfect garen te kopen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.