Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Addi Swing haaknaalden

Een haaknaald die zowel voor rechtshandigen als linkshandigen geschikt is, dat zijn de Addi Swing haaknaalden. Met een lengte van 16 centimeter ligt deze haaknaald prettig in de hand. Bovendien is deze ergonomisch gevormd en speciaal ontwikkeld voor mensen met reuma, RSI of andere gewrichtsklachten. Dankzij deze haaknaald kunnen mensen met gewrichtsklachten weer probleemloos haken. Addi Swing laat zien dat het luistert naar de wensen van de consument. Dat is dan ook de reden dat we deze producten in ons assortiment hebben opgenomen.

Extra comfort tijdens het haken

Haken is een creatieve bezigheid die veel mensen met plezier uitvoeren. Toch ervaren de meeste haaksters na enige tijd klachten, met name aan de hand. Dit heeft te maken met de krampachtige houding en het vele haken. De Addi Swing haaknaalden voorkomen deze klachten dankzij de speciaal ontwikkelde vorm. Met zijn 16 centimeter is deze haaknaald langer dan andere haaknaalden. Hierdoor werkt u prettiger, bovendien merkt u al snel dat deze haaknaalden geweldig in de hand liggen: de Addi Swing producten zorgen voor een ontspannen werkhouding. U ervaart minder snel tot geen tintelende vingers of kramp. Zo haakt u urenlang zonder klachten en met het grootste plezier.

Kleine en grote Addi Swing haaknaalden

Weet u al welke naalddikte u nodig heeft? Bij de meeste patronen staat duidelijk aangegeven welk garen en naalddikte u nodig heeft. Het is belangrijk om dit advies op te volgen, zo voorkomt u een te strak of te los haakwerk. Op het etiket van het haakgaren vindt u ook de voorgeschreven naalddikte. Gebruikt u een te dikke naald in combinatie met dun garen, dan ontstaan er veel gaten in het haakwerk. Bij een te dunne naald of dik garen zit het haakwerk te strak. Stem de naalddikte daarom goed af op het garen dat u gaat gebruiken.

De haaknaalden van Addi Swing zijn verkrijgbaar in 11 verschillende maten. Dit zijn de maten 2 mm tot en met 8 mm. Iedere naalddikte heeft zijn eigen kleur, zodat u deze gemakkelijk kunt herkennen. Daarnaast staat de maat ook op het handvat aangeduid. Heeft u een kleinere maat nodig, dan hebben we de Addi Swing haaknaalden in de maten 0. 50 millimeter tot en met 1.75 mm.

Complete set haaknaalden

Nooit meer om haaknaalden verlegen zitten, met de complete set haaknaalden van dit merk kunt u altijd vooruit. De set bevat maar liefst 9 verschillende haaknaalden. Deze worden geleverd in de maten 2 mm tot en met 6 mm, oplopend per halve millimeter. Dankzij deze set heeft u altijd de geschikte haaknaald bij de hand. Zo kunt u direct aan de slag met een nieuw patroon.

Addi Swing haaknaalden met etui

Leuk om cadeau te geven of voor uzelf, de Swing haaknaalden compleet met etui. In deze set worden 7 losse naalden geleverd in de maten 2 mm tot en met 8 mm, oplopend per 1 mm. De set is voorzien van handige opbergetui in de kleur zwart. U neemt de etui overal mee naartoe, overzichtelijk en handig bij elkaar.

Werken met de Addi Swing haaknaalden

Het haken met deze haaknaald werkt hetzelfde als bij andere merken. Toch is er een groot verschil, namelijk de ergonomische vorm. Heeft u last van fybromyalgie, RSI, reuma of artrose? In dit geval kunt u al snel pijnklachten ervaren tijdens het haken. Voorkom kramp, pijn of gevoelloosheid met deze uitstekende haaknaalden. Bent u linkshandig, dan kunt u met deze haaknaalden net zo gemakkelijk werken als rechtshandigen. Bij Caro’s Atelier vindt u deze naalden in verschillende diktes. We staan volledig achter het product en kunnen deze haaknaalden dan ook van harte aanbevelen.