Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Addi Swing haaknaalden

Wie reeds enige tijd bezig is met het haken van de meest uiteenlopende creaties zal ongetwijfeld al wel eens hebben gehoord over de Addi haaknaalden. Het gaat hierbij om bekende haaknaalden die zich kenmerken door een prima kwaliteit en gebruiksgemak. Bovendien is het ook nog eens zo dat er in het aanbod van Addi speciale 'Addi Swing haaknaalden' zijn terug te vinden. Deze naalden springen extra in het oog, niet in het minst omdat ze zowel geschikt zijn voor rechtshandig als voor linkshandig gebruik. Deze naalden beschikken over een lengte van 16 centimeter en liggen daarmee werkelijk uitstekend in de hand. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van deze naalden? In dat geval is het zeker de moeite waard om ze te bestellen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Ervaar extra comfort tijdens het haken

Haken is een leuke, creatieve bezigheid waar veel mensen van houden. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat zelfs de meest ervaren haaksters na een bepaalde tijd klachten zullen ondervinden. Deze klachten duiken in het bijzonder op aan de hand en zijn het gevolg van een krampachtige houding evenals het vele haken. Door gebruik te maken van de Addi haaknaalden is het mogelijk om deze klachten tegen te gaan. Dit gebeurt door de speciaal ontwikkelde vorm waarover ze beschikt. Met haar 16 centimeter is de haaknaald bovendien ook nog eens langer in vergelijking met andere naalden. Op deze manier kan er niet alleen prettiger worden gewerkt, daarnaast ligt de naald ook nog eens uitstekend in de hand.

Addi haaknaalden verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Op het ogenblik dat u aan de slag wil gaan met een bepaald patroon zult u kunnen vaststellen dat er op de pagina van het patroon steeds wordt aangegeven van welke naalddikte er gebruik moet worden gemaakt. Het is belangrijk om dit advies op te volgen en daar de gekozen haaknaald op af te stemmen. Op deze manier wordt immers voorkomen dat u te strak of net te los werkt. De haaknaalden van Addi Swing kunnen worden aangekocht in 11 verschillende maten. De grootste maten variëren van tussen de 2 tot en met 8 mm. Heeft u eerder nood aan een klein(er) exemplaar? In dat geval is het nog mogelijk om een keuze te maken tussen haaknaalden van tussen de 0,50 en 1,75 mm.

Bestel uw haaknaalden van Addi Swing vandaag nog!

De informatie op deze pagina heeft duidelijk gemaakt dat er aan het bestellen van de Addi Haaknaalden heel wat interessante voordelen zijn verbonden. Wilt u deze voordelen ook maximaal kunnen benutten en zou u deze naalden bovendien graag willen aanschaffen tegen een zo laag mogelijke prijs? In dat geval is het beslist de moeite waard om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen garanderen wij u een uitstekende prijs voor deze haaknaalden, daarnaast heeft u ze ook snel in huis. Er is dan ook helemaal niets wat u hoeft tegen te houden om deze fantastische naalden uit ons assortiment te bestellen!

Gratis verzending vanaf 49 euro

Koopt u meerdere artikelen aan uit ons assortiment? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u zomaar aanspraak kunt maken op nog een extra interessant voordeel. Het is namelijk zo dat u vanaf een bestelbedrag ter waarde van 49 euro ook kunt rekenen op gratis verzending. Standaard zorgen wij er altijd voor dat er voor het versturen van onze orders steeds zeer lage verzendkosten worden aangerekend. Echter spreekt het voor zich dat het nog interessanter is wanneer er helemaal geen verzendkosten worden aangerekend. Ook dit kan dus beslist een interessante (extra) reden zijn om uw bestelling met Addi haaknaalden bij ons te plaatsen!