Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Scheepjes Alpaca Rhythm

Het Scheepjes Alpaca Rhythm garen is een lekker zacht, luxe garen welke door het merk Scheepjes op de markt is gebracht. Dit garen is gemaakt van 80 procent alpaca gecombineerd met 20 procent extra fijne wol. Het betreft hier een lace garen welke zich kenmerkt door een fijne structuur en daardoor de meest prachtige resultaten weet neer te zetten. Dit veelzijdige garen kan zowel worden verwerkt met behulp van een haak- of een breinaald met een dikte van 2 à 2,5 mm. Op deze manier wordt een aantrekkelijke, dichte structuur gerealiseerd. Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Alpaca Rhythm collectie? Dan is het de moeite waard om ze te ontdekken in het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Prima te combineren met het Mohair Rhythm garen

Op het ogenblik dat u de keuze maakt om over te gaan tot het kopen van het Scheepjes Alpaca Rhythm garen zult u kunnen vaststellen dat deze over dezelfde dikte beschikt als het Scheepjes Mohair Rhythm garen. Dit zorgt er voor dat u er zonder probleem voor kunt kiezen om beiden te combineren of er mee af te wisselen. Op deze manier kunt u er op rekenen dat de mooiste creaties kunnen worden gerealiseerd die ook steeds weer over een unieke touch beschikken. In ieder geval is het omwille van deze reden dan ook zeker interessant om er voor te kiezen om beide types van dit garen te kopen uit het aanbod wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Bestel het Alpaca Rhythm garen nu!

Op het ogenblik dat u over gaat tot het bestellen van het Alpaca Rhythm garen zult u er rekening mee willen houden met het feit dat er gebruik dient te worden gemaakt van een naald met een dikte van 2 à 2,5 mm. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van zo'n 25 gram waardoor ze u voorziet van niet minder dan 200 meter aan draad. De stekenverhouding van dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 28 steken x 32 naalden. Indien u er ook aan denkt om over te gaan tot het bestellen van het garen uit de Scheepjes Alpaca Rhythm collectie is het steeds een aanrader om deze te kopen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen kunt u bij ons immers rekenen op de scherpst mogelijke prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat u het garen snel in huis kunt hebben. Wanneer u, uw bestelling plaatst voor 21:00 uur wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!