Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Scheepjes Alpaca Rhythm

Het Scheepjes Alpaca Rhythm garen is een lekker zacht, luxe garen welke door het merk Scheepjes op de markt is gebracht. Dit garen is gemaakt van 80 procent alpaca gecombineerd met 20 procent extra fijne wol. Het betreft hier een lace garen welke zich kenmerkt door een fijne structuur en daardoor de meest prachtige resultaten weet neer te zetten. Dit veelzijdige garen kan zowel worden verwerkt met behulp van een haak- of een breinaald met een dikte van 2 à 2,5 mm. Op deze manier wordt een aantrekkelijke, dichte structuur gerealiseerd. Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Alpaca Rhythm collectie? Dan is het de moeite waard om ze te ontdekken in het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Prima te combineren met het Mohair Rhythm garen

Op het ogenblik dat u de keuze maakt om over te gaan tot het kopen van het Scheepjes Alpaca Rhythm garen zult u kunnen vaststellen dat deze over dezelfde dikte beschikt als het Scheepjes Mohair Rhythm garen. Dit zorgt er voor dat u er zonder probleem voor kunt kiezen om beiden te combineren of er mee af te wisselen. Op deze manier kunt u er op rekenen dat de mooiste creaties kunnen worden gerealiseerd die ook steeds weer over een unieke touch beschikken. In ieder geval is het omwille van deze reden dan ook zeker interessant om er voor te kiezen om beide types van dit garen te kopen uit het aanbod wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Bestel het Alpaca Rhythm garen nu!

Op het ogenblik dat u over gaat tot het bestellen van het Alpaca Rhythm garen zult u er rekening mee willen houden met het feit dat er gebruik dient te worden gemaakt van een naald met een dikte van 2 à 2,5 mm. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van zo'n 25 gram waardoor ze u voorziet van niet minder dan 200 meter aan draad. De stekenverhouding van dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 28 steken x 32 naalden. Indien u er ook aan denkt om over te gaan tot het bestellen van het garen uit de Scheepjes Alpaca Rhythm collectie is het steeds een aanrader om deze te kopen hier bij Caro's Atelier. Niet alleen kunt u bij ons immers rekenen op de scherpst mogelijke prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat u het garen snel in huis kunt hebben. Wanneer u, uw bestelling plaatst voor 21:00 uur wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.