Pagina 1 van 1

Borduurpakket Marjolein Bastin

Een borduurpakket Marjolein Bastin kopen? Daarvoor bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Marjolein Bastin staat bekend als een vermaarde illustratrice. Ze laat zich voor het realiseren van haar creaties steeds inspireren door de natuur. Dat is mooi, maar wat heeft dat te maken met borduurpatronen? Alles. Lanarte heeft het namelijk voor mekaar gekregen om de bijzondere stijl van Marjolein vast te leggen in borduurpatronen als volledig borduurpakket. Wilt u hier graag meer over te weten komen en zou u bovendien ook zelf graag een dergelijk borduurpakket in huis willen halen? Dat kan hier op deze pagina!

Zelf een Marjolein Bastin creatie borduren

Net omwille van het feit dat Lanarte er in is geslaagd om de essentie van de schilderkunst van Marjolein te verwerken in de borduurpatronen wordt het voor u als gebruiker mogelijk gemaakt om een origineel kunstwerk van Marjolein in kruissteek zelf te realiseren. Veel mensen die borduren vinden het belangrijk dat ze over de mogelijkheid beschikken om een bijzondere stijl mee te geven aan hun creaties. Door te kiezen voor een borduurpakket van Marjolein Bastin is dat absoluut mogelijk. Zo creëert u ongetwijfeld een waardevolle eye-catcher voor in elke situatie of in elk interieur.

Keuze uit tal van verschillende borduurpakketten

Op het ogenblik dat u een borduurpakket met Marjolein Bastin design wenst te kopen zult u kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier een keuze kunt maken uit een ongelofelijk uitgebreid en bovendien ook divers assortiment. Wat bijvoorbeeld te denken van een motief met prachtige rozen of een vrolijk zomerboeket? Of misschien wilt u wel een mooie creatie realiseren voor rond de eindejaarsperiode? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Het portfolio van Marjolein Bastin is zeer uitgebreid waardoor u er zonder al teveel problemen de meest uiteenlopende creaties mee kunt realiseren.

Bestel nu ook uw borduurpakket Marjolein Bastin!

Kunt u zich ook wel vinden in de voordelen die het bestellen van één van onze boorduurpakketten Marjolein Bastin met zich meebrengt? In dat geval hoeft eigenlijk niets u nog in de weg te staan, in tegendeel. Niet alleen bieden wij deze borduurpakketten aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, daarnaast kunt u een keuze maken uit een ongelofelijke diversiteit aan motieven. Zelfs dat is nog niet alles. Bent u van plan om een order bij ons te plaatsen voor een minimumbedrag van 59 euro? Dan kunt u ook nog eens rekenen op volledig gratis verzending van uw bestelling. Het mag dan ook duidelijk zijn dat u een borduurpakket Marjolein Bastin nergens beter kunt kopen dan hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.