Filter uw productenPagina 1 van 3

Katia Merino Aran

Katia Merino Aran garen is een garen welke beschikt over een mooie kwaliteit. Ze is gemaakt van merinowol en staat er om bekend niet alleen erg sterk te zijn, maar bovendien ook over een zacht en fijn karakter te beschikken. U kunt zowel gebruikmaken van dit garen om mee te breien als te haken. In principe wordt er in het bijzonder voor gekozen om gebruik te maken van dit type garen om de fijnste creaties voor tijdens de winter mee te maken. Dit betekent concreet dat u met behulp van het garen onder meer een heerlijke trui, een mooie vest en een comfortabele col kunt maken voor de komende winter. Hoe dan ook, welke creaties u ook in gedachten mag hebben, we laten u hier bij Caro's Atelier graag kennismaken met alle interessante voordelen die zijn verbonden aan het kopen van het Katia garen. Wilt u het wol en garen ook graag bestellen? Dat is uiteraard ook steeds mogelijk tegen de meest interessante prijs!

Keuze uit een ruim assortiment Katia Merino Aran kleuren

Voordat u aan de slag zult gaan met het Katia Merino Aran garen is het vanzelfsprekend dat u graag precies zult willen kunnen weten in welke verschillende kleuren dit garen allemaal kan worden aangekocht. Wat dat betreft zal het meteen opvallen dat er in het assortiment van Katia hier bij Caro's Atelier een keuze kan worden gemaakt uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Dit betekent concreet dat het mogelijk is om een keuze te maken uit verschillende lichte kleuren, maar ook heel wat hardere en meer donkere kleuren zijn een optie. In ieder geval, het grote en gevarieerde aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat het garen een uitstekende keuze is voor iedereen, ongeacht de exacte kleuren die u aan uw creatie(s) wenst te geven.

Een gegarandeerd sterke draad

De samenstelling waar het Katia Merino Aran garen over beschikt bestaande uit een combinatie van merinowol en acryl zorgt er voor dat ze niet alleen lekker zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd ook nog eens bijzonder sterk is. In de praktijk is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Denk op dit vlak niet alleen aan diverse kledingstukken, maar ook aan bijvoorbeeld een lekker warme col. Dit gezegd zijnde moet het wel gezegd dat er in de praktijk hoofdzakelijk voor wordt gekozen om garen van dit merk te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een fijne trui, een vest of een col voor tijdens de wintermaanden. Zo hoeft u het op werkelijk geen enkel moment meer koud te hebben!

De kenmerken van het Merino Aran garen

Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van het Merino Aran garen, maar wilt u er in eerste instantie graag nog wat meer over te weten komen? Dat kan! Dit garen leent zich bijvoorbeeld bij voorkeur het best om gebruikt te worden in combinatie met naalden welke beschikt over een dikte van tussen de 4,5 & 5,5 mm. Eén bol van het Katia Merino Aran garen heeft bovendien een gewicht van 100 gram en is daarmee goed voor een lengte van 155 meter aan draad. Zou u dit garen graag willen gaan gebruiken om een prachtige trui voor de winter met maatje 42 te maken? Hou er dan rekening mee dat u daarvoor zo'n 5 bollen aan garen dient te kopen. Tot slot bedraagt de stekenverhouding bij dit garen 10 x 10 centimeter = 16 steken x 20 naalden.

Bestel nu ook uw Katia Merino Aran garen!

De hierboven aangegeven informatie maakt duidelijk dat het Merino Aran garen zich perfect leent voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Wanneer u graag enkele kwalitatieve en warme kledingstukken wenst te maken voor de komende winter is het dan ook beslist een aanrader om daarvoor over te gaan tot het kopen van het garen. Waar kunt u dat nu bovendien beter doen dan hier bij Caro's Atelier? Niet alleen zorgen wij er voor dat u een keuze kunt maken uit een riant aanbod bestaande uit de meest uiteenlopende kleuren, bovendien is het ook nog eens zo dat u altijd kunt rekenen op een zeer interessante prijs. Weet dit alles u ook wel te overtuigen? Wacht dan niet langer en kies er vandaag nog voor om over te gaan tot het kopen van Katia garen hier bij Caro's Atelier! Plaatst u, uw bestelling vandaag nog voor 17:00 uur? Dan wordt ze dezelfde dag nog verzonden! Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw Katia Merino Aran garen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.