Filter uw productenPagina 1 van 3

Katia Merino Aran

Katia Merino Aran garen is een garen welke beschikt over een mooie kwaliteit. Ze is gemaakt van merinowol en staat er om bekend niet alleen erg sterk te zijn, maar bovendien ook over een zacht en fijn karakter te beschikken. U kunt zowel gebruikmaken van dit garen om mee te breien als te haken. In principe wordt er in het bijzonder voor gekozen om gebruik te maken van dit type garen om de fijnste creaties voor tijdens de winter mee te maken. Dit betekent concreet dat u met behulp van het garen onder meer een heerlijke trui, een mooie vest en een comfortabele col kunt maken voor de komende winter. Hoe dan ook, welke creaties u ook in gedachten mag hebben, we laten u hier bij Caro's Atelier graag kennismaken met alle interessante voordelen die zijn verbonden aan het kopen van het Katia garen. Wilt u het wol en garen ook graag bestellen? Dat is uiteraard ook steeds mogelijk tegen de meest interessante prijs!

Keuze uit een ruim assortiment Katia Merino Aran kleuren

Voordat u aan de slag zult gaan met het Katia Merino Aran garen is het vanzelfsprekend dat u graag precies zult willen kunnen weten in welke verschillende kleuren dit garen allemaal kan worden aangekocht. Wat dat betreft zal het meteen opvallen dat er in het assortiment van Katia hier bij Caro's Atelier een keuze kan worden gemaakt uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Dit betekent concreet dat het mogelijk is om een keuze te maken uit verschillende lichte kleuren, maar ook heel wat hardere en meer donkere kleuren zijn een optie. In ieder geval, het grote en gevarieerde aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat het garen een uitstekende keuze is voor iedereen, ongeacht de exacte kleuren die u aan uw creatie(s) wenst te geven.

Een gegarandeerd sterke draad

De samenstelling waar het Katia Merino Aran garen over beschikt bestaande uit een combinatie van merinowol en acryl zorgt er voor dat ze niet alleen lekker zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd ook nog eens bijzonder sterk is. In de praktijk is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Denk op dit vlak niet alleen aan diverse kledingstukken, maar ook aan bijvoorbeeld een lekker warme col. Dit gezegd zijnde moet het wel gezegd dat er in de praktijk hoofdzakelijk voor wordt gekozen om garen van dit merk te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een fijne trui, een vest of een col voor tijdens de wintermaanden. Zo hoeft u het op werkelijk geen enkel moment meer koud te hebben!

De kenmerken van het Merino Aran garen

Bent u ook wel geïnteresseerd in het bestellen van het Merino Aran garen, maar wilt u er in eerste instantie graag nog wat meer over te weten komen? Dat kan! Dit garen leent zich bijvoorbeeld bij voorkeur het best om gebruikt te worden in combinatie met naalden welke beschikt over een dikte van tussen de 4,5 & 5,5 mm. Eén bol van het Katia Merino Aran garen heeft bovendien een gewicht van 100 gram en is daarmee goed voor een lengte van 155 meter aan draad. Zou u dit garen graag willen gaan gebruiken om een prachtige trui voor de winter met maatje 42 te maken? Hou er dan rekening mee dat u daarvoor zo'n 5 bollen aan garen dient te kopen. Tot slot bedraagt de stekenverhouding bij dit garen 10 x 10 centimeter = 16 steken x 20 naalden.

Bestel nu ook uw Katia Merino Aran garen!

De hierboven aangegeven informatie maakt duidelijk dat het Merino Aran garen zich perfect leent voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Wanneer u graag enkele kwalitatieve en warme kledingstukken wenst te maken voor de komende winter is het dan ook beslist een aanrader om daarvoor over te gaan tot het kopen van het garen. Waar kunt u dat nu bovendien beter doen dan hier bij Caro's Atelier? Niet alleen zorgen wij er voor dat u een keuze kunt maken uit een riant aanbod bestaande uit de meest uiteenlopende kleuren, bovendien is het ook nog eens zo dat u altijd kunt rekenen op een zeer interessante prijs. Weet dit alles u ook wel te overtuigen? Wacht dan niet langer en kies er vandaag nog voor om over te gaan tot het kopen van Katia garen hier bij Caro's Atelier! Plaatst u, uw bestelling vandaag nog voor 21:00 uur? Dan wordt ze dezelfde dag nog verzonden! Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw Katia Merino Aran garen!