Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Geefbeestjes

Wanneer u een bijzonder geschenk zoekt voor een kind of om bijvoorbeeld aan een vriend of familielid cadeau te doen is het zeker de moeite waard om kennis te maken met zogenaamde geefbeestjes. Het betreft hier bijzondere creaties die de meest uiteenlopende vormen kunnen aannemen. Door middel van een geefbeestje is het mogelijk om iemand duidelijk te maken hoe graag u die persoon in kwestie wel niet ziet. Dit geschenk zal sowieso reeds extra gewaardeerd worden, al was het maar omdat u er natuurlijk zelf heel veel tijd en moeite in heeft geïnvesteerd. In ons aanbod hier bij Caro's Atelier zijn alvast tal van verschillende garenpakketten terug te vinden voor het realiseren van de leukste geefbeestjes. Ontdek ze nu!

Geefbeestjes, altijd een leuk geschenk!

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een geefbeestje voor uzelf te maken, maar zoals de naam reeds laat vermoeden zijn deze creaties eigenlijk vooral bedoeld om te schenken aan iemand anders. U kunt er voor kiezen om één van de verschillende, gemaakte geefbeestjes gewoon zo te schenken, maar u kunt de ontvanger ook extra blij maken. Dit laatste kunt u doen door er bijvoorbeeld een briefje of er wat geld extra in te stoppen. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u met een geefbeestje iedereen bijzonder gelukkig kunt maken.

Hou rekening met het mee bestellen van vulling

Op het ogenblik dat u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende garenpakketten voor wat het maken van één of meerdere geefbeestjes betreft zult u kunnen vaststellen dat niet alle vereiste artikelen zijn inbegrepen. Dit betekent concreet dat u bijvoorbeeld nog vulling zult moeten bijbestellen. Het kopen van dergelijke vulling kan eveneens gebeuren tegen een zeer interessante prijs hier bij Caro's Atelier. Op deze manier kunt u bij ons zonder probleem alles in huis halen wat u nodig heeft voor het realiseren van de leukste geefbeestjes.

Keuze uit tal van verschillende garenpakketten

Wanneer u ook graag aan de slag wil gaan met het realiseren van geefbeestjes zult u kunnen vaststellen dat er hier bij Caro's Atelier heel wat verschillende garenpakketten worden aangeboden. U kunt er op dit vlak bijvoorbeeld voor kiezen om een geefbeestje te maken in de vorm van een vlinder, maar ook een dinosaurus, een eenhoorn en zelfs een echte feestfant behoren tot de mogelijkheden! Welk ontwerp uw voorkeur ook mag wegdragen, het behoort duidelijk allemaal tot de mogelijkheden indien u, uw garenpakket bij ons aankoopt!

Bestel uw haakpakketten voor geefbeestjes vandaag nog!

Hebben de voordelen u ook weten te overtuigen om over te gaan tot het kopen van één of misschien wel verschillende van de haakpakketten voor het maken van geefbeestjes uit ons assortiment? In dat geval hoeft er u helemaal niets meer in de weg te staan. Niet alleen garanderen wij onze klanten een zeer interessante prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat u vanaf een bestelbedrag van ten minste 49 euro kunt genieten van gratis verzending. Twijfel dan ook zeker niet langer en plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.