Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Spoonful of Yarn

Bent u zelf graag creatief bezig met garen? In dat geval zult u ongetwijfeld kennis willen maken met 'Spoonful of Yarn'. De artikelen welke door haar op de markt zijn gebracht weten niet alleen te verrassen op vlak van kwaliteit, daarnaast creëert u er de leukste en bovendien ook meest uiteenlopende ontwerpen mee. Heeft u ook al eerder gehoord van deze naam en wil u er graag zelf mee aan de slag kunnen? In dat geval nodigen we u graag uit om kennis te maken met de verschillende garenpakketten welke in ons aanbod zijn terug te vinden.

Ontdek de vele leuke garenpakketten van Spoonful of Yarn

U kunt bij ons een keuze maken uit tal van verschillende garenpakketten. Afhankelijk van het garenpakket van uw keuze is het bijvoorbeeld mogelijk om een prachtige omslagdoek te maken. Dit gebeurt typisch voor deze collectie uiteraard in tal van bijzondere kleuren en kleurencombinaties. Let op, op de pagina van het garenpakket dat u wenst te bestellen staat steeds aangegeven welk type garen u nodig heeft en welke eventuele extra artikelen u nog zult moeten bestellen. Hier dient u dus wel rekening mee te houden. Verder hoeft helemaal niets u nog tegen te houden om meteen aan de slag te gaan met het maken van de leukste creaties! Haal ook uw garenpakket dan ook vandaag nog in huis!

Plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook geïnteresseerd in het bestellen van één van de verschillende garenpakketten van Spoonful of Yarn welke in ons assortiment zijn terug te vinden? In dat geval is het altijd de moeite waard om deze bij ons te bestellen. Wanneer u dit doet zorgt u er namelijk voor dat u niet alleen snel over het garenpakket in kwestie zult kunnen beschikken, daarnaast haalt u ze ook nog eens in huis tegen een zeer interessante prijs. Plaatst u een bestelling voor een waarde van ten minste 45 euro? Dan kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending van uw haakpakketten!