Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Sjaal breien

Zelf een sjaal breien is iets wat veel mensen die houden van breien maar wat graag willen doen. Door zelf een sjaal te breien zorgt u er namelijk niet alleen voor dat u een eigen creatie kunt maken, daarnaast kunt u deze creatie ook elke dag gebruiken. Van zodra de herfst haar intrede maakt is een sjaal eigenlijk vaak onmisbaar. Het zelf breien van een sjaal zorgt er voor dat u altijd met alle plezier gebruik zal maken van dit kledingstuk of accessoire. Wilt u ook graag zelf aan de slag gaan met het maken van een mooie sjaal? Dan kunt u alles wat u daarvoor nodig heeft terugvinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Waarom zelf een sjaal breien?

Voordat u zelf aan de slag zult gaan met het breien van uw sjaal is het vanzelfsprekend dat u uzelf de vraag zult stellen waarom u dat nu precies zou moeten doen. In principe zijn hier twee concrete voordelen aan verbonden. In eerste instantie is het voor veel mensen vaak moeilijk om een sjaal in de handel te vinden die perfect in lijn ligt met hun verwachtingen. Wanneer u zelf uw sjaal gaat breien maakt u ze uiteraard geheel volgens het patroon dat u zelf in gedachten heeft. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een interessant voordeel.

Bovenstaande is echter nog niet alles. Het zelf breien van uw sjaal zorgt er namelijk eveneens voor dat u kunt besparen op de kostprijs van deze accessoire. Op het ogenblik dat u er voor wil kiezen om een echt kwalitatieve sjaal in de winkels te kopen ligt de aankoopprijs hiervoor vaak betrekkelijk hoog. Door over te gaan tot het zelf breien van een sjaal kunt u dit voorkomen. Ook voor zij die net wat minder budget voor handen hebben om mee te winkelen is zelf een sjaal breien dus iets wat absoluut het overwegen meer dan waard is.

Keuze uit tal van verschillende breipatronen

Voordat u er voor kan kiezen om zelf aan de slag te gaan met het breien van uw sjaal is het vanzelfsprekend dat u een keuze zal moeten maken uit de verschillende breipatronen die op de markt verkrijgbaar zijn. Hier bij Caro's Atelier zorgen we er voor dat onze klanten een keuze kunnen maken uit een groot aantal verschillende breipatronen. Dit is natuurlijk erg interessant. Door te kiezen voor dat ene breipatroon welke perfect kan realiseren wat u in gedachten heeft is het mogelijk om een sjaal te breien die u met alle plezier van de wereld zult dragen. Uw sjaal zal er bovendien niet alleen goed uitzien, maar zal daarnaast ook nog eens erg comfortabel zijn om te dragen. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Het zelf breien van een sjaal als geschenk

Een sjaal breien kunt u natuurlijk omwille van verschillende redenen doen. In eerste instantie kunt u aan de slag gaan met het breien van een sjaal voor uzelf. Wanneer u dit doet zult u gewoon een mooi accessoire voor uzelf kunnen maken welke perfect aansluit op de door u gekozen stijl en uitstraling. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven zorgt het zelf breien van een sjaal niet alleen voor een financieel voordeel, daarnaast kunt u er op deze manier altijd honderd procent zeker van zijn dat uw sjaal perfect zal passen bij de gewenste outfit. Op dit vlak is zelf een sjaal maken zelfs interessanter dan er gewoon één te kopen.

Een andere reden waarom u er aan kan denken om zelf een sjaal te breien heeft betrekking tot het zelf maken van een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een vriend of familielid. Veel mensen hebben er geen flauw idee van wat ze nu precies moeten kopen wanneer er zich bijvoorbeeld een verjaardag aandient van een vriend of familielid. Indien u dan op zoek bent naar een praktisch en bovendien ook leuk en mooi geschenk kan het zelf breien van een sjaal altijd het overwegen meer dan waard zijn!

Bestel uw breipatronen voor een sjaal hier bij Caro's Atelier!

Bent u er ook van overtuigd om zelf aan de slag te gaan met het breien van een sjaal? In dat geval is het de moeite waard om een keuze te maken uit één van de verschillende breipatronen welke zijn terug te vinden hier in het aanbod van Caro's Atelier. De ruime keuze aan breipatronen welke wij hebben samengesteld zorgt er niet alleen voor dat u kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen, daarnaast is er ook een geschikt breipatroon naar ieders wens en budget voor handen. Zelf een sjaal breien was in ieder geval nog nooit eerder zo leuk en toegankelijk als nu door gebruik te maken van één van onze verschillende breipatronen!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 59 euro!

Zelf een sjaal breien met één van de verschillende patronen uit ons assortiment is zoals bovenstaande informatie op deze pagina duidelijk heeft gemaakt zeker de moeite waard. Wist u bovendien dat u bij ons nog kunt rekenen op een extra interessant voordeel? Van zodra u er voor kiest om een bestelling te plaatsen met een minimale waarde van 59 euro ontvangt u namelijk gratis verzending. Hierdoor zullen de verzendkosten de totale kostprijs van uw bestelling hier bij Caro's Atelier niet langer beïnvloeden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, alles voor uw sjaal breien bestellen in ons assortiment is altijd de moeite meer dan waard.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.