Pagina 1 van 1

Sokken haken

Mensen haken in de praktijk vaak zelf de meest uiteenlopende zaken. Het kan hierbij dan ook niet alleen gaan om een decoratief object voor in het interieur, maar ook om bijvoorbeeld bepaalde kledingstukken of accessoires. Sokken haken is iets wat sinds jaar en dag ongelofelijk populair is. Dit heeft alles te maken met het feit dat dit vrij toegankelijk is en bovendien ook nog eens vrij snel kan gebeuren. Daarnaast is het haken van sokken natuurlijk interessant omdat iedereen wel nood heeft aan sokken. Bent u eveneens van plan om zelf aan de slag te gaan met het haken van sokken en bent u daarvoor nog op zoek naar bijvoorbeeld haakpatronen evenals het vereiste garen? U ontdekt het allemaal in ons ruime assortiment!

Waarom zelf aan de slag gaan met sokken haken?

Zelf aan de slag gaan met het haken van sokken kan u in de praktijk heel wat interessante voordelen opleveren. In eerste instantie heeft u natuurlijk het plezier van het haken op zich. Daarnaast zult u na afloop ook met de nodige voldoening terug kunnen kijken op het artikel dat u zelf heeft gehaakt. Dat is uiteraard nog niet alles. Daarnaast is het zelf haken van leuke sokken ook financieel veel interessanter dan gewoon nieuwe sokken in een winkel te kopen. Tel daar ook nog eens bij op dat u, uw sokken volledig naar eigen smaak kunt maken en het mag duidelijk zijn dat helemaal niets u tegen hoeft te houden om zelf uw creativiteit tentoon te spreiden!

Sokjes haken als geschenk? Zeker het overwegen waard!

U kunt er in de praktijk natuurlijk omwille van verschillende redenen voor kiezen om sokken te haken. In het merendeel van de gevallen maken mensen deze keuze omdat ze zelf nood hebben aan nieuwe sokken. Het kan echter ook anders. Wat namelijk wanneer u op zoek bent naar een leuk geschenk om aan iemand cadeau te doen? Veel mensen vinden dat het cadeau dat ze geven er niet alleen goed uit moet zien, maar bovendien ook nog eens praktisch moet zijn. Dat geldt natuurlijk zeker voor sokken. Zelf sokken haken kan dan ook beslist de moeite zijn om te overwegen wanneer u iemand een leuk en bovendien ook persoonlijk geschenk wil geven. Zo kunt u ook iemand anders blij maken met uw eigen creaties!

Download meteen de leukste haakpatronen voor sokken

Heeft u in ons aanbod één of mogelijks zelfs meerdere leuke haakpatronen teruggevonden voor sokken haken? In dat geval zal het u goed doen om te weten dat u deze meteen en natuurlijk ook volledig gratis kunt downloaden. Wanneer u deze heeft gedownload is het ook mogelijk om ze meteen af te drukken. Op deze manier kunt u het papier met daarop het haakpatroon aangegeven gewoon bij u leggen tijdens het haken. Twijfel dus geen moment langer en ontdek snel de vele fantastische haakpatronen die op deze pagina zijn opgenomen.

Plaats uw bestelling nu hier bij Caro's Atelier!

Gaat u zelf sokken haken? Dan heeft u zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven natuurlijk nood aan tal van verschillende artikelen. In eerste instantie download u één van de verschillende haakpatronen die zijn opgenomen op deze pagina. Daarnaast kunt u op de pagina van het gekozen haakpatroon ook steeds terugvinden van welk type garen er precies gebruik dient te worden gemaakt. Gaat het om meerdere soorten garen? Dan doet u er natuurlijk goed aan om deze samen in één keer te bestellen.

Er voor kiezen om alles voor het haken van uw sokken te bestellen hier bij Caro's Atelier zorgt er voor dat u steeds bent verzekerd van een zeer interessante prijs. Dat is nog niet alles. Daarnaast is het namelijk ook mogelijk om de extra kosten op uw bestelling te doen verdwijnen. Het gaat hierbij dan in het bijzonder om de verzendkosten die in rekening gebracht kunnen worden. Deze kosten kunnen komen te verdwijnen door een bestelling te plaatsen voor een bedrag van ten minste 59 euro. Op deze manier wordt alles voor uw sokken haken bestellen hier bij Caro's Atelier zomaar even nog interessanter gemaakt!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.