Pagina 1 van 2

Borduurpakket vogels

Vogels hebben mensen altijd al gefascineerd. Waarschijnlijk is dat omdat deze dieren iets kunnen waar mensen altijd van hebben gedroomd, namelijk vliegen. Bent u ook iemand met een passie voor vogels en houdt u er bovendien ook nog eens van om te borduren? In dat geval is het altijd de moeite waard om te overwegen om een borduurpakket te kopen. Door het bestellen van een dergelijk borduurpakket zorgt u er namelijk voor dat u alles in huis haalt om de leukste borduurcreaties met vogels in de hoofdrol te kunnen maken. We stellen de verschillende pakketten uit ons assortiment alvast graag even uitgebreid aan u voor.

Wat maken met een borduurpakket vogels?

Bij het bekijken van ons aanbod zult u kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende borduurpakketten vogels in zijn terug te vinden. Dit betekent dat u er ook verschillende creaties mee kunt realiseren. In eerste instantie maakt u op deze manier natuurlijk de mooiste decoratie voor aan de muur. Dat is echter niet alles. Wist u namelijk dat u met behulp van één van onze vogels borduurpakketten ook een aantrekkelijk en kwalitatief tafelkleed kunt maken? Zelfs wanneer u graag een loper wenst te borduren is dat geen enkel probleem.

Plaats uw bestelling vandaag nog!

Bent u ook van plan om uw creativiteit de vrije loop te laten met één van de verschillende borduurpakketten met vogels uit ons assortiment? In dat geval kunt u rekenen op heel wat interessante voordelen. De verschillende pakketten die door ons worden aangeboden maken het dan ook mogelijk om de mooiste creaties mee te realiseren. Bovendien is het ook nog eens zo dat u bent verzekerd van een zeer scherpe aankoopprijs voor wat uw borduurpakket vogels betreft. Gaat u een bestelling plaatsen voor een bedrag van 59 euro of meer? In dat geval komen ook de verzendkosten voor uw order volledig te verdwijnen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.