Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Durable Glam

Durable Glam is een zeer aantrekkelijke, vrij recente draad die deel uitmaakt van het Durable palet. Wanneer u kennis maakt met deze draad zult u meteen kunnen vaststellen dat het hierbij gaat om een prachtig glitterexemplaar welke over een zeer aantrekkelijke sparkeling beschikt. Kenmerkend voor het garen is bovendien dat ze beschikt over een samenstelling bestaande uit 75 procent katoen en 25 procent polyester. Ze weet zich bovendien te onderscheiden ten opzichte van andere glitterdraden door haar heerlijk zachte karakter. Voldoen deze eigenschappen precies aan uw vooropgestelde eisen en wilt u dan ook graag overgaan tot het bestellen van het garen? Neem dan snel even een kijkje in het aanbod met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Een luchtige kettingstructuur

Het glitter garen is gemaakt van 75 procent en 25 procent polyester. De draad beschikt over een luchtige kettingstructuur waarbij de toevoeging van het glanzende luxedraadje heeft gezorgd voor een extra glinsterend effect. Het is dan ook niet zo vreemd dat er in de praktijk zeer vaak voor wordt gekozen om gebruik te maken van het Durable Glam garen voor wat het aanbrengen van accenten betreft in allerhande brei- evenals haakprojecten. Het kan hierbij gaan om de meest uiteenlopende details waaronder bijvoorbeeld het realiseren van een mooi randje.

Keuze uit meer dan 24 verschillende kleuren

Elke creatie is natuurlijk anders. Dat geldt ook voor de creaties die worden gemaakt met behulp van het Durable Glam garen. Mede omwille van deze reden is het dan ook noodzakelijk om een keuze te kunnen maken uit verschillende kleuren. Dat is geen enkel probleem met Durable. Het aanbod bestaat namelijk uit 24 verschillende kleuren. Het aanbod met kleuren is bovendien zeer divers te noemen wat er voor zorgt dat er voor elke creatie wel een exemplaar kan worden aangekocht welke perfect in lijn zal liggen met de vooropgestelde verwachtingen. Enkele voorbeelden van kleuren die zijn terug te vinden in de collectie zijn met name Glam Cayenne evenals Glam Coral, Glam Grasgroen, Glam Goud evenals Glam Navy. Of u nu met andere woorden eerder een lichte of toch liever een wat hardere, donkere kleur aan uw creaties wenst mee te geven, het kan allemaal!

Perfect te combineren met andere Durable garens

Mensen die er van houden om hun creativiteit de vrije loop te laten kunnen er perfect voor kiezen om het garen te combineren met andere garens uit het aanbod van Durable. In de praktijk wordt er bijvoorbeeld niet zelden voor gekozen om Durable Glam te combineren met de Durable Cosy of Durable Cosy Fine garens. Op deze manier ontstaat er pas echt een fantastisch mooie creatie die zich niet alleen zal kenmerken door een uitstekende kwaliteit, maar ook door een werkelijk fantastische uitstraling. Een dergelijke combinatie realiseren voor uw creatie(s) is dan ook zeker en vast de moeite waard!

Welke naalddikte gebruiken met dit garen?

Vooraleer aan de slag te gaan met het garen uit de collectie is het natuurlijk ook van belang dat u zich bewust bent van wat nu precies de meest geschikte naalddikte is om gebruik van te maken in combinatie met dit garen. Wel, het wordt aangeraden om hiervoor gebruik te maken van haak- of breinaalden met een naalddikte van 4 mm. Op het ogenblik dat u een bestelling plaatst voor Durable Glam garen is het bovendien ook zo dat u rekening kunt houden met het feit dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Dit betekent een totale lengte van 130 meter. Indien u met behulp van dit garen bijvoorbeeld een trui zou willen maken met maat 40 betekent dit dat u nood zult hebben aan 10 bollen van dit garen.

Koop uw Durable Glam garen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook op zoek naar een aantrekkelijk glitter en glamour garen? Wilt u er bovendien echter wel voor zorgen dat dit garen over een aangenaam zachte textuur beschikt? In dat geval is kiezen voor dit garen een absolute aanrader. Met dit garen realiseert u werkelijk sublieme details in al uw creaties. Het aanschaffen van het garen uit deze lijn kan bovendien gebeuren tegen een extra voordelige prijs hier bij Caro's Atelier. Niet alleen hanteren wij standaard zeer interessante prijzen, daarnaast is het ook nog eens zo dat er geen verzendkosten worden aangerekend van zodra er een bestelling ter waarde van minimum 59 euro wordt geplaatst. Tot slot garanderen wij eveneens een snelle levering van uw garen. Plaatst u, uw bestelling bij ons vandaag nog voor 21:00 uur? Dan gaat deze dezelfde dag nog op de bus! Voldoende goede redenen dus om ook uw Durable Glam garen nu meteen te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.