Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Happy in Red

De expertise en passie van Esther de Beer is terug te vinden in de collectie die onder de noemer van Happy in Red op de markt is gebracht. Het spreekt dan ook voor zich dat wij hier bij Caro's Atelier niets anders konden dan er voor kiezen om deze prachtige haakpakketten in ons aanbod op te nemen. Heeft u ook eerder al gelezen over de haakpakketten van Esther en wilt u er nu graag zelf mee aan de slag gaan? Dan begint uw creatieve avontuur op deze pagina!

Keuze uit verschillende pakketten

De lijn van Happy in Red bestaat uit tal van verschillende pakketten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een haakpakket te bestellen waarmee u een mooie, kwalitatieve net bag kunt maken. Dit handige accessoire zult u niet alleen met veel plezier dragen, daarnaast zal het u extra voldoening geven omdat u ze zelf heeft gemaakt. Heeft u niet meteen nood aan een nieuwe tas, maar wel aan één of meerdere andere artikelen zoals bijvoorbeeld een dekentje? Ook in dat geval kunt u enkele fantastische creaties realiseren met behulp van de garenpakketten van Esther de Beer.

Let op mogelijke extra benodigdheden

Op de pagina van elk haakpakket wordt altijd duidelijk aangegeven welke eventuele extra zaken er nog dienen te worden aangekocht voor het realiseren van de creatie in kwestie. Welke extra zaken er nog dienen te worden aangekocht is uiteraard altijd afhankelijk van het artikel die u wenst te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er vulling moet worden aangekocht, maar wat ook te denken van bijvoorbeeld voeringstof of vlieseline? In ieder geval, wanneer u er zeker van wenst te zijn dat u helemaal niets over het hoofd ziet is het altijd van belang om goed te kijken naar de extra artikelen die nog dienen te worden bijbesteld.

Shop de Happy in Red collectie nu hier bij Caro's Atelier!

Heeft u één of meerdere haakpakketten of garenpakketten gevonden in ons aanbod welke u graag zou willen bestellen? In dat geval bent u verzekerd van heel wat verschillende voordelen. Niet alleen kunnen deze pakketten bij ons worden besteld tegen een zeer interessante prijs, bovendien zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat ze snel leverbaar zijn. Wat het plaatsen van een bestelling bij ons nog interessanter maakt? Dat is dat u vanaf een bestelbedrag van 49 euro bent verzekerd van gratis verzending! Het mag dan ook duidelijk zijn, u doet er altijd goed aan om uw favoriete garenpakketten in huis te halen hier bij Caro's Atelier!