Filter uw producten

Pagina 1 van 7

Knuffels haken

Het is vanzelfsprekend dat knuffels bij alle kinderen altijd goed in de smaak vallen. Jammer genoeg is het zo dat mooie, kwalitatieve knuffels in de praktijk vaak stevig geprijsd zijn. Dit zorgt er voor dat ze niet zomaar voor alle ouders of grootouders tot de mogelijkheden behoren. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat dit niet meteen een groot probleem hoeft te zijn. Wanneer u zelf handig bent met het haken van mooie creaties kunt u namelijk ook knuffels haken. In dit geval realiseert u zelf een mooie knuffel geheel volgens uw wensen en dat bovendien ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Alles voor het zelf haken van de mooiste knuffels is natuurlijk terug te vinden hier bij Caro's Atelier!

Verschillende knuffels haken met onze haakpatronen

De ene knuffel is natuurlijk de andere niet, zoveel is zeker. Omwille van deze reden hebben we er voor gekozen om in ons assortiment hier bij Caro's Atelier tal van verschillende haakpatronen op te nemen. Wanneer u het aanbod met deze haakpatronen van naderbij gaat bekijken zult u kunnen vaststellen dat u er de meest uiteenlopende knuffels mee kunt maken. Het kan hierbij niet alleen gaan om een rendier, maar ook om bijvoorbeeld een leuk beertje, een kikker, een kuikentje en ga zo maar door. Welke knuffel u dus met andere woorden graag wenst te haken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden met onze diverse haakpatronen.

Op het ogenblik dat u zelf aan de slag gaat met het haken van een knuffel spreekt het voor zich dat u volledig zelf kunt bepalen hoe deze er precies uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook bepalen welk type van knuffel u gaat maken. Op deze manier ontstaat er altijd een gepersonaliseerde knuffel waar u met veel plezier op terug zult kijken. Dit geldt natuurlijk niet voor het minst op het moment dat u de knuffel cadeau kunt doen aan een kind.

Knuffels haken als geschenk

Veel mensen hebben heel wat jonge kinderen in de familie. Wanneer zij hun verjaardag vieren of er bijvoorbeeld een leuk feestje wordt gehouden is het vaak lang zoeken naar een geschikt geschenkje. Bovendien is het zo dat de kans bestaat dat meerdere mensen hetzelfde cadeautje meebrengen en dat is uiteraard altijd vervelend. Het kan echter ook anders. Zelf knuffels haken als geschenkje is bijvoorbeeld altijd een goed idee. In eerste instantie heeft u zelf het genot van het maken van de knuffel en daarnaast is het ook nog eens zo dat het risico dat iemand anders ook zo'n knuffel bij zich heeft verwaarloosbaar klein is.

Het zelf haken van knuffels en ze vervolgens als geschenk aan een kind geven is niet alleen leuk, daarnaast is het ook nog eens financieel interessant. Het kopen van een mooie, handgemaakte knuffel in een winkel kan een behoorlijke som geld kosten. Door zelf het vereiste werk uit te voeren wordt hier natuurlijk verandering in gebracht. Bent u dus met andere woorden iemand die er van houdt om te haken en wilt u graag een mooie knuffel creëren? Dan zijn daar zeker heel wat interessante voordelen aan verbonden.

Bestel alles voor het haken van uw knuffels uit ons assortiment

De informatie evenals het aanbod op deze pagina heeft aangetoond dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alles wat met knuffels haken te maken heeft. Zoals reeds aangegeven is het in eerste instantie reeds mogelijk om een keuze te maken uit een zeer uitgebreid aanbod bestaande uit de meest uiteenlopende haakpatronen. Deze patronen kunnen zeer eenvoudig worden gedownload en dat uiteraard zonder dat er daar kosten aan verbonden zijn. Wilt u het gedownloade patroon meteen afdrukken? Ook dat is natuurlijk perfect mogelijk.

Knuffels haken kan bovendien uiteraard niet zonder dat u over het vereiste garen beschikt. Ook hiervoor bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Op de pagina van het haakpatroon staat altijd duidelijk aangegeven van welk garen er volgens het voorbeeld gebruik dient te worden gemaakt. Wilt u de creatie in kwestie graag maken met een ander garen? Ook dat behoort natuurlijk zonder probleem tot de mogelijkheden. Ontdek dus zeker ons ruime aanbod met garen voor het haken van knuffels.

Geniet van gratis verzending vanaf 59 euro!

Alle benodigde zaken voor knuffels haken bestellen hier bij Caro's Atelier brengt zoals u reeds heeft kunnen merken heel wat interessante voordelen met zich mee. We hebben nog één extra voordeel voor u in petto. Het is namelijk zo dat wij voor alle bestellingen die worden geplaatst steeds lage verzendkosten in rekening brengen. Het kan echter altijd nog beter.

Vanaf een bestelbedrag ter waarde van ten minste 59 euro is het dan ook zo dat u kunt genieten van gratis verzending! Op deze manier zullen verzendkosten de kostprijs van uw bestelling hier bij Caro's Atelier niet langer beïnvloeden. Dit is ongetwijfeld nog een extra interessante reden om er voor te kiezen om uw benodigde artikelen voor knuffels haken aan te kopen uit ons ruime assortiment!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.