Filter uw producten
Pagina 1 van 3

Scheepjes Cotton 8

Scheepjes Cotton 8 kan het best worden omschreven als een fijn en tegelijkertijd ook slijtvast garen welke zowel kan worden gebruikt om mee te haken als mee te breien. Het valt meteen op dat het garen uit de collectie net wat dunner is in vergelijking met het Larra garen. Bovendien is het ook zo dat dit Scheepjes garen zich weet te onderscheiden ten opzichte van net vernoemd garen door het feit dat ze niet over een bepaalde glans beschikt. U kunt er vooral op uitstekende wijze mee haken waardoor dit type garen vooral wordt gebruikt voor het realiseren van amigurumi's. Het haakwerk welke wordt gerealiseerd met behulp van dit type garen zal steeds over een mooie en bovendien ook natuurlijke uitstraling beschikken. Ook geïnteresseerd in het kopen van dit garen? Dan bent u bij ons alvast aan het juiste adres voor al uw wol en garen!

Verschillen met het Larra garen

Het Scheepjes Cotton 8 garen wordt vaak vergeleken met het zogenaamde Larra garen uit het assortiment van Scheepjes. Ondanks het feit dat daar absoluut iets voor te zeggen valt moet het ook gezegd worden dat dit garen iets dunner is in vergelijking met het Larra garen. Bovendien valt ook meteen op dat het garen niet over de typerende glans beschikt zoals bij het Larra garen wel het geval is. De verschillen tussen beide type Scheepjes garen zorgt er in ieder geval voor dat ze uitnodigen om naar hartenlust mee te experimenteren.

Gemaakt van honderd procent katoen

Het Scheepjes Cotton 8 garen is gemaakt van honderd procent katoen. Het garen heeft een matte en bovendien ook zeer natuurlijke uitstraling. U kunt er in de praktijk voor kiezen om gebruik te maken van dit type garen voor het maken van de meest uiteenlopende voorwerpen en kledingstukken. Het is in eerste instantie mogelijk om het Cotton 8 te gebruiken voor het realiseren van amigurumi's evenals baby- en kinderkleding. Bent u eerder op zoek naar een geschikt garen voor het realiseren van zogenaamde granny squares? Ook in dat geval is het zonder meer de moeite waard om te kiezen voor dit garen. Ook wanneer u een leuk dekentje wenst te maken kunt u er voor kiezen om van dit garen gebruik te maken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het klassieke zomergaren dat Scheepjes Cotton 8 is kan worden aangekocht in een groot aantal verschillende, aantrekkelijke kleuren. Er wordt op dit vlak een onderscheid gemaakt tussen meer neutrale kleuren zoals bijvoorbeeld wit en grijs evenals zwart en bruin. Bent u eerder iemand die gebruik wil maken van meer opvallende kleuren voor het realiseren van de mooiste zomercreaties? Ook dat is vanzelfsprekend zonder probleem mogelijk. In het aanbod met garen zijn bijvoorbeeld verschillende tinten geel, rood evenals roze terug te vinden. Heeft u eerder een voorkeur voor paars of blauw in verschillende tinten? Ook dat is perfect mogelijk. Naar welke kleuren uw voorkeur dus ook uit mag gaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in het assortiment met Scheepjes.

Bestel het Scheepjes Cotton 8 garen nu!

Heeft u interesse in het aanschaffen van het Cotton 8 garen? Wilt u echter zeker zijn van de meest interessante prijs voor dit garen? In dat geval helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder. U kunt dit fantastische garen bij ons niet alleen bestellen tegen de meest interessante prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat er altijd een zeer snelle levering van het garen wordt gerealiseerd. Sterker nog, bestellingen die bij ons binnenkomen voor 21:00 uur gaan dezelfde dag nog op de post! Wilt u het garen uit de Scheepjes Cotton 8 lijn met andere woorden niet alleen voordelig, maar ook snel in huis hebben? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier zonder de minste twijfel aan het juiste adres!