Filter uw productenPagina 1 van 1

New Leaf Designs

New Leaf Designs is een merk welke in het leven werd geroepen door Carmen Jorissen. In het verleden ging dit merk door het leven onder de naam 'Crafty Queens'. Jorissen woont zelf in het zuiden van Nederland waar ze in haar eigen tuin leuke planten verbouwt. Deze planten gebruikt ze uiteindelijk om natuurlijke stoffen en garens mee te realiseren.

Breien en haken zijn twee bezigheden welke Jorissen naar eigen zeggen enorm veel plezier opleveren. Beide zaken werden door haar in eerste instantie gestart als een hobby, maar zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een professionele bezigheid. Vandaag de dag maken heel wat mensen verspreid over de wereld dan ook veelvuldig en met veel plezier gebruik van de garens en stoffen die door haar zijn gecreëerd.

Een garenpakket van New Leaf Designs

Wanneer u een blik werpt op het assortiment breipakketten hier bij Caro's Atelier zult u kunnen vaststellen dat er verschillende garenpakketten in terug te vinden zijn. U kunt er eveneens voor kiezen om een garenpakket te kopen van het merk New Leaf Designs. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de leuke 'Winterberry Socks' maken. Deze mooie sokken worden gebreid met twee verschillende kleuren. Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van één van de garenpakketten welke gebruikmaken van de stoffen en garens van Carmen Jorissen kunt u in ieder geval altijd rekenen op een bijzonder mooie creatie.

Opgericht in het jaar 2011

Voor het ontstaan van New Leaf Designs moeten we eigenlijk reeds terug naar het jaar 2011. Ondanks het feit dat er toen nog niet direct sprake was van dit merk was Jorissen wel reeds actief bezig met breien en haken. Wat toen nog een hobby was zou al snel uitgroeien tot zoveel meer. Op vandaag is dit merk dan ook niet meer uit de wereld van haken en breien weg te denken. Ontdek haar artikelen in ieder geval vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.