Filter uw productenPagina 1 van 6

Scheepjes Catona 10

Het succes van de 25 & 50 gram Scheepjes Catona bollen heeft er voor gezorgd dat een 10 gram variant eigenlijk niet uit kon blijven. Tegenwoordig is het dan ook perfect mogelijk om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van Scheepjes Catona 10. Dit garen is verkrijgbaar in bolletjes van 10 gram waardoor ze uitstekend geschikt zijn om veelkleurige projecten mee te realiseren. Het kan hierbij niet alleen gaan om zogenaamde mandala's, maar ook om bijvoorbeeld kleine figuurtjes zoals amigurumi en allerhande accessoires te maken met wol en garen. Is dit precies wat u van plan bent om te maken? Zoek dan niet verder en bestel het garen nu hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit een indrukwekkend aantal van 109 verschillende kleuren

Scheepjes Catona 10 werd in principe op dezelfde manier ontwikkeld als Scheepjes Catona 25 & Scheepjes Catona 50. Dit betekent bovendien ook meteen dat ze kan worden aangekocht in het inmiddels vertrouwd geworden Catona kleurenpalet. In totaal zijn er dan ook zomaar even ruim 109 verschillende kleuren waar u voor wat het aanschaffen van dit garen betreft een keuze uit kunt maken. Is het voor u niet meteen helemaal duidelijk welke kleuren uw voorkeur nu precies wegdragen? In dat geval kunt u er ook altijd voor kiezen om een Catona stalenkaart in huis te halen. Op deze manier is het mogelijk om precies te bepalen welke van de beschikbare kleuren nu het beste aansluiten bij de stijl die u wenst te creëren voor uw creatie(s).

De eigenschappen van het Scheepjes Catona 10 garen

De kenmerken waar het Scheepjes Catona 10 garen over beschikt spreken voor zich. In eerste instantie betreft dit uiteraard een Scheepjes garen welke is gemaakt van honderd procent katoen. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 10 gram waardoor u kunt rekenen op een totale lengte aan draad van zo'n 25 meter. De aanbevolen naald om gebruik van te maken heeft een dikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. Het wassen van dit garen is mogelijk in de wasmachine op een temperatuur van maximum 30 graden.

Bestel het Catona 10 garen nu!

Heeft u ook nood aan het prachtige Scheepjes Catona garen, maar heeft u voldoende aan bolletjes die beschikken over een gewicht van slechts 10 gram? In dat geval is het nu mogelijk om over te gaan tot het bestellen van Catona 10! Dit garen is verkrijgbaar in precies die kleine bolletjes garen die u nodig heeft. Bovendien kunt u er zoals steeds op rekenen dat wij u van Caro's Atelier voorzien van de scherpst mogelijke prijs en haalt u, uw garen bij ons ook nog eens razendsnel in huis. Wanneer u eveneens geïnteresseerd bent in het kopen van Scheepjes Catona 10 garen spreekt het dan ook voor zich dat u daarvoor niet verder hoeft te zoeken. U bent hier bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.