Filter uw productenPagina 1 van 6

Scheepjes Catona 10

Het succes van de 25 & 50 gram Scheepjes Catona bollen heeft er voor gezorgd dat een 10 gram variant eigenlijk niet uit kon blijven. Tegenwoordig is het dan ook perfect mogelijk om er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van Scheepjes Catona 10. Dit garen is verkrijgbaar in bolletjes van 10 gram waardoor ze uitstekend geschikt zijn om veelkleurige projecten mee te realiseren. Het kan hierbij niet alleen gaan om zogenaamde mandala's, maar ook om bijvoorbeeld kleine figuurtjes zoals amigurumi en allerhande accessoires te maken met wol en garen. Is dit precies wat u van plan bent om te maken? Zoek dan niet verder en bestel het garen nu hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit een indrukwekkend aantal van 109 verschillende kleuren

Scheepjes Catona 10 werd in principe op dezelfde manier ontwikkeld als Scheepjes Catona 25 & Scheepjes Catona 50. Dit betekent bovendien ook meteen dat ze kan worden aangekocht in het inmiddels vertrouwd geworden Catona kleurenpalet. In totaal zijn er dan ook zomaar even ruim 109 verschillende kleuren waar u voor wat het aanschaffen van dit garen betreft een keuze uit kunt maken. Is het voor u niet meteen helemaal duidelijk welke kleuren uw voorkeur nu precies wegdragen? In dat geval kunt u er ook altijd voor kiezen om een Catona stalenkaart in huis te halen. Op deze manier is het mogelijk om precies te bepalen welke van de beschikbare kleuren nu het beste aansluiten bij de stijl die u wenst te creëren voor uw creatie(s).

De eigenschappen van het Scheepjes Catona 10 garen

De kenmerken waar het Scheepjes Catona 10 garen over beschikt spreken voor zich. In eerste instantie betreft dit uiteraard een Scheepjes garen welke is gemaakt van honderd procent katoen. Eén bol van dit garen heeft een gewicht van 10 gram waardoor u kunt rekenen op een totale lengte aan draad van zo'n 25 meter. De aanbevolen naald om gebruik van te maken heeft een dikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. Het wassen van dit garen is mogelijk in de wasmachine op een temperatuur van maximum 30 graden.

Bestel het Catona 10 garen nu!

Heeft u ook nood aan het prachtige Scheepjes Catona garen, maar heeft u voldoende aan bolletjes die beschikken over een gewicht van slechts 10 gram? In dat geval is het nu mogelijk om over te gaan tot het bestellen van Catona 10! Dit garen is verkrijgbaar in precies die kleine bolletjes garen die u nodig heeft. Bovendien kunt u er zoals steeds op rekenen dat wij u van Caro's Atelier voorzien van de scherpst mogelijke prijs en haalt u, uw garen bij ons ook nog eens razendsnel in huis. Wanneer u eveneens geïnteresseerd bent in het kopen van Scheepjes Catona 10 garen spreekt het dan ook voor zich dat u daarvoor niet verder hoeft te zoeken. U bent hier bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres!