Filter uw productenPagina 1 van 1

Omslagdoek breien

Bijzonder veel mensen houden er van om een omslagdoek te dragen. Geldt dat ook voor u? Bent u bovendien iemand die er van houdt om zelf leuke creaties te breien? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat wij u daar op deze pagina mee verder kunnen helpen. Zelf een omslagdoek breien brengt namelijk heel wat interessante voordelen met zich mee. Niet alleen kunt u op deze manier zelf lekker creatief bezig zijn, daarnaast maakt u uiteindelijk gegarandeerd een omslagdoek welke perfect zal passen bij uw outfit. In ieder geval, alles wat u nodig heeft voor het breien van een omslagdoek kunt u perfect terugvinden in ons uitgebreide assortiment. Ontdek onze verschillende artikelen dan ook snel!

Een omslagdoek breien voor uzelf of als geschenk

Het breien van een omslagdoek kunt u doen omwille van verschillende redenen. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om gewoon voor zichzelf een leuke omslagdoek te maken. Dat is interessant, want op deze manier bent u er van verzekerd dat de omslagdoek perfect aan alle door u vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Dat is echter niet alles. Het is namelijk zo dat veel mensen er van houden om zelf voor een bepaalde gebeurtenis een leuk cadeau te maken. In het bijzonder wanneer u best goed kunt breien liggen er op dit vlak uiteraard heel wat verschillende mogelijkheden op tafel.

Zelf een omslagdoek breien zorgt er in de praktijk dan ook voor dat u een zeer mooi en bovendien ook nog eens bruikbaar geschenk kunt maken voor één van uw vrienden of familieleden. U zult kunnen vaststellen dat de ontvanger van de omslagdoek het absoluut zal waarderen dat u er zoveel tijd en moeite heeft in geïnvesteerd om deze accessoire te maken. In ieder geval, het zelf breien van een omslagdoek kan dus ook leiden tot een bijzonder leuk geschenk waar iedereen ongetwijfeld tevreden mee zal zijn.

Breipatronen voor omslagdoeken in verschillende uitvoeringen

De ene omslagdoek is uiteraard de andere niet. Voordat u aan de slag kunt gaan met zelf een omslagdoek breien zult u dan ook een keuze moeten maken uit de verschillende breipatronen die zijn terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier. De ruime keuze aan breipatronen voor omslagdoeken zorgt er voor dat er werkelijk voor iedereen een breipatroon naar keuze kan worden aangekocht. Hierdoor kunt u precies die ene, prachtige omslagdoek breien waar u altijd al van heeft gedroomd!

Alles voor uw omslagdoek breien hier bij Caro's Atelier

Zelf een omslagdoek breien kan uiteraard pas gebeuren van zodra u over alle benodigdheden beschikt. Hiervoor bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Op het ogenblik dat u ons assortiment met breipatronen voor omslagdoeken gaat bekijken zal het dan ook meteen opvallen dat deze verkrijgbaar zijn in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Bovendien is het ook nog eens zo dat u in ons aanbod patronen terug kunt vinden in de meest uiteenlopende prijzen. Ook wanneer u dus met andere woorden slechts een beperkt budget voor handen heeft voor wat het zelf breien van een omslagdoek betreft kunt u er altijd voor kiezen om een kijkje te nemen in het ruime aanbod dat wij aan u kunnen aanbieden.

Geniet van gratis verzending vanaf 59 euro!

Bent u ook overtuigd van de vele interessante voordelen die u hier bij ons kunt ervaren voor wat het zelf breien van uw omslagdoek betreft? Wij hebben zomaar nog een extra interessant voordeel voor u in petto! Wist u namelijk dat u bij ons lang niet altijd rekening dient te houden met het betalen van verzendkosten op de bestelling die u gaat plaatsen? Van zodra u er voor kiest om een bestelling bij ons te plaatsen van ten minste 59 euro zult u namelijk kunnen vaststellen dat de verzendkosten voor uw order meteen zullen komen te verdwijnen. Zo wordt zelf uw omslagdoek breien zomaar even financieel nog interessanter!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.