Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Scheepjes Sweetheart Soft

Het Scheepjes Sweetheart Soft garen doet wat de naam reeds enigszins laat uitschijnen. Het gaat hierbij dan ook om een lekker zacht garen welke zich net door dit zachte karakter uitstekend leent voor het maken van babykleding. Dit betekent echter in geen geval dat u ze niet kunt gebruiken voor het realiseren van andere projecten, in tegendeel. U kunt er namelijk ook perfect voor kiezen om aan de slag te gaan met het garen uit de Scheepjes collectie voor wat amigurumi's betreft. Wilt u graag meer ontdekken over de eigenschappen van dit garen en wilt u wol en garen waarschijnlijk ook bestellen? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier zonder de geringste twijfel aan het juiste adres!

Wat kunt u maken met Scheepjes Sweetheart Soft?

Een belangrijke vraag die u zich ongetwijfeld stelt is wat u nu precies allemaal kunt gaan maken met het Scheepjes Sweetheart Soft garen. Wel, in eerste instantie is het zo dat er vooral voor wordt gekozen om dit garen te gebruiken voor het maken van de leukste kledingstukjes voor baby's. Dit is te danken aan het bijzonder zachte karakter waar dit garen over beschikt. Dat is echter niet alles, want daarnaast leent ze zich ook uitstekend voor amigurumi's en wat verder ook te denken van bijvoorbeeld lekker zachte truien? Toch blijkt uit de praktijk telkens opnieuw dat garen van het merk Scheepjes vooral wordt gebruikt om de leukste stukken voor baby's mee te maken. Het hoeft hierbij echter helemaal niet uitsluitend te gaan om kledingstukken, in tegendeel. Ook zaken zoals knuffels evenals een badcape voor baby's zijn bijvoorbeeld een optie.

Kleurenpalet boordevol met mooie, zachte tinten

Een aantrekkelijk en gevarieerd kleurenpalet is natuurlijk een absolute must voor elk type garen dat er tegenwoordig wordt verkocht. Dit geldt ook voor Scheepjes Sweetheart Soft. Ook wat dat betreft zit het echter helemaal goed. Het kleurenpalet van dit garen is namelijk zo gevarieerd dat ze voor iedereen wel wat interessants te bieden heeft. De vele zachte tinten nodigen dan ook uit om de meest uiteenlopende creaties mee te maken. Het is meteen duidelijk dat er ook bij het samenstellen van het kleurenpalet in het bijzonder werd gekeken in de richting van baby's. Met name het zachte en aantrekkelijke Turquoise garen is er eentje die uitblinkt op vlak van populariteit. Ook de andere kleuren uit het kleurenpalet zijn het ontdekken uiteraard meer dan waard. In ieder geval, welke kleuren u ook in gedachten mag hebben voor het maken van onder meer de fijnste babykleding of accessoires, ze zijn allemaal terug te vinden in het kleurenpalet van het Scheepjes garen.

Geadviseerde naalddikte voor Scheepjes Sweetheart Soft

Wanneer u op het punt staat om gebruik te gaan maken van het garen uit deze collectie is het ook belangrijk dat u even stil blijft staan bij de aangewezen naalddikte. Deze is gelegen tussen de 3 & 3,5 mm. Eén bol van het garen heeft bovendien een gewicht van 100 gram. Hierdoor voorziet ze u van om en bij de 153 meter aan draad. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 22 steken x 26 naalden. Bent u nu u op de hoogte bent van de eigenschappen die zijn verbonden aan het Scheepjes Sweetheart Soft garen ook van plan om deze te kopen? Dan hoeft u daarvoor niet verder meer te zoeken. Dit is namelijk perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier!

Waarom uw Sweetheart Soft bij ons bestellen?

Scheepjes Sweetheart Soft is een bijzonder bekend en zeer populair garen welke duidelijk kan worden gebruikt voor het maken van een groot aantal uiteenlopende projecten. Dit zorgt er voor dat dit garen door heel wat verschillende webwinkels wordt verkocht. Waarom zou u er dan precies voor moeten kiezen om uw garen aan te schaffen hier bij Caro's Atelier? Wel, zeer eenvoudig. Wij zorgen er namelijk voor dat u als klant bij ons ten allen tijde kunt rekenen op een reeks van zeer interessante voordelen. Het eerste voordeel is terug te vinden in de kostprijs van uw bestelling. Deze wordt namelijk over de hele lijn zo goedkoop mogelijk gehouden. Dit is niet uitsluitend terug te zien in de aankoopprijs van het garen op zich, maar ook in bijvoorbeeld de verzendkosten.

Wij hanteren voor het verzenden van al onze bestellingen altijd zeer lage verzendkosten. Wanneer u echter een grotere hoeveelheid van het Sweetheart Soft garen of van één van de vele andere garens uit ons assortiment gaat bestellen is het goed mogelijk dat het totale bedrag van uw bestelling boven de 45 euro uit zal komen. Op dat ogenblik hoeft u helemaal geen rekening meer te houden met verzendkosten. Vanaf een bestelling van 45 euro nemen wij de verzendkosten namelijk voor onze rekening. Plaatst u, uw order voor Scheepjes Sweetheart Soft bij ons op werkdagen voor 21:00 uur? Dan wordt uw bestelling ook nog eens zonder probleem dezelfde dag verzonden. Zo heeft u ze ook in geen tijd in huis!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.