Filter uw productenPagina 1 van 2

Lopi Einband

Lopi Einband is 100 procent IJslandse wol welke afkomstig is van het robuuste, IJslandse schaap. Deze oorsprong zorgt er voor dat u bij het aanschaffen van deze wol kunt rekenen op enkele zeer interessante eigenschappen. Zo heeft de wol niet alleen waterafstotende eigenschappen, daarnaast voelt ze ook lekker warm aan en is ze goed ademend. De wol wordt in de praktijk niet alleen gebruikt om winterse kledingstukken mee te realiseren, daarnaast maakt u er ook de leukste accessoires mee. Een plaid of een lekker warme muts of sjaal maken? Het is perfect mogelijk door gebruik te maken van deze prima wol!

Gebruikmaken van deze wol

Op het ogenblik dat u Lopi Einband gaat gebruiken is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er hiervoor gebruik kan worden gemaakt van verschillende naalddiktes. Het is dan ook mogelijk om een naald te gebruiken met een dikte variërend van 2,5 tot 6 mm. Bovendien moet u er eveneens bij stil blijven staan dat deze serie erom bekend staat garen te zijn dat zich moeilijk laat meten. Gaat u voor het eerst gebruikmaken van dit merk? In dat geval is het altijd interessant om eerst een proeflapje te maken en deze te wassen met bijvoorbeeld Eucalan. Nadat deze is gewassen zult u kunnen vaststellen dat de draad niet alleen lekker soepel, maar bovendien ook erg zacht zal aanvoelen. Op deze manier kunt u bovendien de stekenverhouding op correcte wijze bepalen.

Maak de leukste creaties met Lopi Einband!

De Lopi Einband wol leent zich perfect voor het maken van de leukste, winterse artikelen. De waterafstotende en prima isolerende eigenschappen van de wol maken dat u er bijvoorbeeld moeiteloos de mooiste truien en jassen voor in de winter mee kunt realiseren. Dat is echter niet alles, want u kunt er ook heel wat fijne accessoires mee maken. Denk wat dit betreft maar eens aan een sjaal of een omslagdoek, maar ook aan een fijne plaid om op koude winteravonden lekker warm onder te kruipen en televisie te kijken samen met uw partner. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de mogelijkheden die de wol u te bieden heeft zijn werkelijk eindeloos te noemen!

Koop Einband nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u ook graag de mooiste wintercreaties realiseren met behulp van deze wol? In dat geval bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit ons ruime en zeer gevarieerde aanbod bestaande uit de leukste en vaak ook meest natuurlijke kleuren. De bollen beschikken telkens over een gewicht van 50 gram en zijn goed voor ongeveer 250 meter aan garen. Wilt u, uw creaties van Lopi Einband wol gaan wassen? Hou er dan rekening mee dat het wordt aangeraden om dit te doen op 30 graden handwas. Ook deze fantastische wol in huis halen? Zoek niet verder en plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!