Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Jurk breien

Bent u reeds verschillende keren naar een winkel geweest met het doel om een nieuwe jurk te bestellen? Heeft u telkens moeten vaststellen dat de winkel in kwestie de door u gewenste jurk niet kon aanbieden? Dat is natuurlijk erg vervelend. Wanneer u zelf iemand bent die er van houdt om te breien kan het in de praktijk altijd de moeite waard zijn om zelf aan de slag te gaan met het maken van een leuke jurk. Zelf een jurk breien is dan ook perfect mogelijk door gebruik te maken van één van de breipatronen en garens welke zijn terug te vinden in ons assortiment. We vertellen er u graag meer over hier op deze pagina.

Waarom zelf een jurk breien?

Er kunnen heel wat interessante redenen worden aangehaald waarom zelf een jurk breien de moeite waard kan zijn. In eerste instantie bent u op deze manier natuurlijk lekker creatief bezig. Veel mensen houden er van om in hun vrije tijd zelf aan de slag te gaan met het breien van de meest uiteenlopende creaties. Geldt dat eveneens voor u? In dat geval kan het zelf breien van een jurk iets zijn wat absoluut het overwegen meer dan waard is. Dit is echter niet het enige voordeel waar u bij zelf jurken breien op kunt rekenen, in tegendeel.

Wanneer u in de winkel een kwalitatieve jurk wenst aan te kopen zult u steeds rekening moeten houden met het feit dat er hier behoorlijke kosten aan verbonden kunnen zijn. Het zelf breien van een jurk zorgt er voor dat u hier niet langer bij stil moet blijven staan. Op deze manier bent u namelijk altijd verzekerd van een zeer interessante prijs. U dient er uiteraard wel een beetje werk en tijd in te investeren, maar het eindresultaat zal u zeker plezieren.

Gegarandeerd een scherpe prijs voor al uw benodigdheden!

Gaat u zelf een jurk breien? zult u daarvoor natuurlijk enkele benodigdheden moeten kopen of downloaden. In eerste instantie zult u kunnen vaststellen dat u voor het breien van een jurk in ons assortiment heel wat verschillende breipatronen terug kunt vinden. Deze breipatronen kunnen eenvoudig en bovendien ook gratis worden gedownload. Op de pagina van het door u gekozen breipatroon zult u bovendien kunnen vaststellen van welk type garen er precies gebruik moet worden gemaakt om het aangegeven voorbeeld te kunnen breien. Door deze te bestellen heeft u meteen alles in huis om zelf aan de slag te gaan met het breien van de leukste jurken tegen de meest interessante prijs!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 59 euro!

Heeft u er voor gekozen om voor het zelf breien van uw jurk al uw benodigde artikelen aan te kopen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier? In dat geval zult u kunnen rekenen op heel wat interessante voordelen. Zo claimt u vanaf een bestelbedrag ter waarde van 59 euro ook altijd gratis verzending! Het ontbreken van de verzendkosten vanaf dit bestelbedrag zorgt er voor dat uw jurk breien in de praktijk alleen maar financieel nog interessanter kan worden. Ook dit is dan ook zeker een extra reden om er voor te kiezen om alle vereiste artikelen voor het breien van uw jurk aan te kopen uit het aanbod hier in onze webwinkel!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.