Filter uw producten
Pagina 1 van 5

Scheepjes Softfun

Het Scheepjes Softfun garen is een zijdezacht garen welke bestaat uit een combinatie van katoen en acryl. Dit zorgt er voor dat ze bijzonder geschikt is voor het breien evenals haken van allerhande projecten. Denk op dit vlak niet alleen aan knuffels en kleding voor zowel baby's, kinderen als volwassenen, maar ook aan bijvoorbeeld accessoires en home deco. Dit bijzonder zachte garen kan worden aangekocht in een groot aantal prachtige kleuren. Bent u ook van plan om over te gaan tot het bestellen van het Scheepjes garen en wilt u deze in huis kunnen halen tegen een bijzonder interessante prijs? In dat geval is het ongetwijfeld de moeite waard om wol en garen te kopen hier bij Caro's Atelier!

Verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren

Het totale kleurenpalet waar u een keuze uit kunt maken bij het Scheepjes Softfun garen bestaat uit zomaar even 63 verschillende kleuren. Het ruime assortiment bestaande uit de meest uiteenlopende kleuren zorgt er voor dat iedereen met alle plezier aan de slag kan gaan met het garen dat is terug te vinden in deze lijn. U vindt in het assortiment niet alleen een groot aantal lichte kleuren terug, maar ook opvallende varianten evenals allerhande donkere kleuren. Hoe uw creaties er met andere woorden ook precies uit moeten komen te zien, het behoort allemaal tot de mogelijkheden op het ogenblik dat u ervoor kiest om gebruik te maken van dit garen van het merk Scheepjes.

Een zeer geschikt garen om mee te haken

De samenstelling waar Scheepjes Softfun garen over beschikt van katoen en acryl zorgt er voor dat dit garen zich uitstekend leent om mee te haken. Dit zorgt er voor dat er in de praktijk veelvuldig gebruik wordt gemaakt van dit garen voor bijvoorbeeld amigurumi's. Betekent dit dat u ze uitsluitend daarvoor kunt gebruiken? Uiteraard niet! U kunt er namelijk eveneens voor kiezen om aan de slag te gaan met het garen uit de Softfun lijn voor het maken van bijvoorbeeld knuffels evenals kleding voor kinderen en volwassenen. Welke projecten u dus met andere woorden ook wenst te realiseren met behulp van het garen uit deze collectie, het behoort doorgaans allemaal tot de mogelijkheden.

Over welke kenmerken beschikt Scheepjes Softfun garen?

Voordat u daadwerkelijk over gaat tot het kopen van het Scheepjes Softfun garen spreekt het voor zich dat u zich ook een goed beeld zult willen kunnen vormen van de precieze eigenschappen waar dit garen over beschikt. De exacte samenstelling van dit garen bedraagt 60 procent katoen en 40 procent acryl. Eén bol van dit garen heeft verder een gewicht van 50 gram en zorgt er daarmee voor dat u de beschikking krijgt over 140 meter aan draad. De aanbevolen naald om gebruik van te maken in combinatie met dit garen heeft een dikte van 3,5 à 4 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 21 steken x 30 naalden. Het wassen van creaties die tot stand zijn gekomen met behulp van dit garen doet u op een temperatuur van maximum 30 graden.

Bestel Softfun garen tegen de meest interessante prijs

Dat er aan het Scheepjes Softfun garen een groot aantal interessante voordelen zijn verbonden spreekt inmiddels wel voor zich. De volgende vraag die u zich echter meteen zult stellen is waar u dit garen nu precies het beste kunt bestellen. Wel, dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier! Niet alleen beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment, bovendien is het ook nog eens zo dat dit garen kan worden aangekocht tegen een zeer interessant prijskaartje. Dat is echter nog niet alles. Wij maken er namelijk ook een erezaak van om ook de extra kosten op bestellingen zoveel mogelijk te beperken. Dit geldt in het bijzonder voor de verzendkosten die in rekening worden gebracht. Van zodra u een bestelling plaatst ter waarde van 45 euro of meer komen deze verzendkosten zelfs helemaal te verdwijnen! Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen voor onze klanten! Bovenstaande is natuurlijk al erg interessant, maar er is meer. Omdat wij onze klanten altijd de meest aantrekkelijke prijs voor hun garen willen aanbieden hebben we er namelijk ook voor gekozen om een loyaliteitsprogramma in het leven te roepen. Met behulp van dit programma is het mogelijk om met elke bestelling die er wordt gedaan mee te sparen voor interessante kortingen. Op deze manier is het dan ook mogelijk om een extra interessante korting te kunnen verzilveren op uw volgende bestelling met Scheepjes Softfun garen die u plaatst.

Gratis verzending vanaf 45 euro

Bent u niet alleen geïnteresseerd in het bestellen van het Scheepjes Softfun garen, maar wilt u ook nog graag één of meerdere andere garens bij ons kopen? Komt u daardoor aan een totale bestelwaarde van minimum 45 euro? In dat geval kunt u er op rekenen dat uw order volledig gratis wordt verzonden. Dit is natuurlijk extra interessant. Dit zorgt er namelijk voor dat verzendkosten de hoogte van uw bestelbedrag niet nodeloos meer zullen beïnvloeden. In ieder geval, wanneer u nood heeft aan meerdere garens is het duidelijk altijd de moeite waard om deze samen te kopen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.