Filter uw producten


Pagina 1 van 1

Scheepjes Peru

Het Scheepjes Peru garen is een dikke evenals chunky wolsoort. Dit garen bestaat uit een combinatie van alpaca evenals microfaser wat er voor zorgt dat ze niet alleen ongelofelijk zacht, maar ook lekker licht aanvoelt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat over een zeer warm karakter beschikt. Dit maakt ze niet in het minst geschikt voor het maken van comfortabele evenals warme kleding om u te wapenen tegen bijvoorbeeld de gure weersomstandigheden in de herfst en / of de koude in de winter. Denkt u er ook aan om enkele leuke, zachte en warme creaties te maken en bent u daarvoor nog op zoek naar een geschikt garen om mee aan de slag te gaan? Dan is het beslist de moeite waard om gebruik te maken van dit garen welke u vindt binnen ons wol en garen assortiment.

Maak kennis met de verschillende Scheepjes Peru kleuren

U weet inmiddels dat het Scheepjes Peru garen zich uitstekend leent voor het maken van warme kledingstukken die u ook nog eens laten genieten van een aangenaam zacht en warm comfort. Dat is echter slechts één ding. Het spreekt namelijk voor zich dat u ook rekening zult willen houden met de verschillende kleuren waarin het Scheepjes garen kan worden aangekocht. Op dit vlak zult u kunnen vaststellen dat nagenoeg alle tinten tot de mogelijkheden behoren. Geeft u de voorkeur aan een mooie, neutrale uitstraling en gaat u daarom gebruikmaken van wit of grijs? Dat kan perfect! Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor een wat meer opvallende kleur zoals bijvoorbeeld jeansblauw, groen of bruinrood. Ondanks het feit dat ook dit duidelijk kleuren zijn die bestemd zijn voor het maken van herfst en winter creaties betekenen ze beslist een niet tegensprekelijke meerwaarde voor elke creatie die er mee wordt gerealiseerd.

Ga zelf aan de slag met het Peru garen!

Wanneer u op zoek bent naar een dik en chubby garen waarmee u een groot aantal leuke creaties voor de herfst en winter mee kunt maken is het ongetwijfeld de moeite waard om het Peru garen in huis te halen. Dit garen is niet alleen geschikt voor het maken van warme en zachte kleding, u kunt er bovendien ook een prachtige omslagdoek mee maken. Een bol van het garen heeft een gewicht van 100 gram en beschikt over zo'n 75 meter aan draad. De stekenverhouding van dit garen is 10 x 10 centimeter = 10 steken x 17 naalden. Bent u ook benieuwd welke fijne creaties u allemaal kunt realiseren met behulp van het Scheepjes Peru garen en kunt u al niet wachten om er mee aan de slag te gaan? Twijfel dan geen moment langer en plaats uw bestelling voor dit garen vandaag nog!