Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Scheepjes River Washed

Het Scheepjes River Washed garen is tot stand gekomen door een combinatie van 78 procent katoen en 22 procent acryl. Deze combinatie bleek een schot in de roos. Ze zorgt er namelijk voor dat het garen niet alleen licht is om te dragen, maar bovendien ook nog eens duurzaam is en zacht aanvoelt op de huid. Het garen kan in zekere zin vergeleken worden met het bijzonder populaire Scheepjes Stone Washed garen. Het verschil tussen beide garens is dan ook terug te vinden in de binnendraad. De binnendraad is bij River Washed namelijk gekleurd. Wilt u graag zelf ervaren over welke bijzondere eigenschappen dit garen uit de collectie van Scheepjes allemaal beschikt? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bestel dit garen vandaag nog hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Verschil met het Scheepjes Stone Washed garen

Op heel veel vlakken is het Scheepjes River Washed garen eigenlijk hetzelfde als de Scheepjes Stone Washed. Toch is er een belangrijk verschil. Het River Washed is namelijk opgebouwd uit een geverfde binnendraad. Om deze geverfde binnendraad heen is een anders gekleurd netje terug te vinden. Dit zorgt er voor dat er een werkelijk bijzonder effect wordt gerealiseerd. Voor mensen die er niet van houden om eenvoudige creaties met een twaalf in een dozijn uitstraling te maken is er voor kiezen om gebruik te maken van het Scheepjes garen dan ook ongetwijfeld een aanrader te noemen. Het laat in ieder geval een frisse wind door al uw nieuwe creaties waaien, zoveel is zeker!

Verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren

Scheepjes River Washed garen van het merk Scheepjes kan worden aangekocht in 22 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn stuk voor stuk vernoemd naar één van de vele rivieren die er op onze planeet zijn terug te vinden. Verschillende kleuren die later zijn toegevoegd aan het standaard assortiment van dit garen beschikken over een zeer aantrekkelijke, mosterdgele basis. Hierdoor vormen ze een werkelijk perfecte aanvulling op het standaard kleurenpalet welke vanaf het begin beschikbaar was.

Koop uw River Washed garen nu!

Wilt u graag een unieke twist geven aan uw creaties? Bent u bijgevolg van plan om af te stappen van de standaard vormgeving waar heel veel verschillende creaties die worden gemaakt met garen toch over beschikken? Laat u in dat geval zeker verbazen door de bijzondere eigenschappen die verbonden zijn aan het River Washed garen. Vreest u dat dit garen kopen altijd gepaard moet gaan met een stevige kostprijs? Dat is nergens voor nodig! U kunt er namelijk op rekenen dat u het garen kunt bestellen tegen de meest interessante prijs hier bij Caro's Atelier! Op werkdagen besteld voor 21:00 uur? Dan gaat uw Scheepjes River Washed garen bovendien dezelfde dag nog op de bus!