Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Scheepjes Eliza

Het Scheepjes Eliza garen is een unieke draad welke zich kenmerkt door een ongekend zachte touch. Dit garen is zachter dan zijde waardoor ze bijzonder comfortabel aanvoelt. U kunt voor wat dit garen betreft een keuze maken uit 27 verschillende uni kleuren evenals 9 gemêleerde kleuren. De laatste draad van dit garen is opgebouwd uit drie verschillende kleuren welke als uni kleur eveneens in het aanbod opduiken. Wilt u ook overgaan tot het kopen van het Scheepjes garen? In dat geval is het zonder twijfel een aanrader om wol en garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit een groot aantal verschillende kleuren

In eerste instantie is het meteen duidelijk dat het garen uit de Scheepjes Eliza collectie van het merk Scheepjes kan worden aangekocht in tal van uiteenlopende kleuren. Allereerst is het zo dat u een keuze kunt maken uit 27 verschillende uni kleuren. Daarnaast zijn er eveneens 9 gemêleerde kleuren in de collectie terug te vinden. Dat is mooi meegenomen, want het spreekt voor zich dat iedereen voor de te realiseren projecten wel één of meerdere specifieke kleuren in gedachten heeft. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, naar welke kleuren uw voorkeur ook precies uit mag gaan, het is geen enkel probleem op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van dit garen!

Een prima garen voor zelfgemaakte kledingstukken

Het garen dat is terug te vinden in de Scheepjes Eliza lijn leent zich bij voorkeur voor het maken van Tunisch gehaakte omslagdoeken. Dit heeft natuurlijk voor een niet onbelangrijk deel te maken met het feit dat u hier een groot aantal van de beschikbare kleuren in kunt combineren. Elk kledingstuk welke wordt gemaakt met behulp van dit garen kenmerkt zich steeds door een fantastisch draagcomfort waar het volledige gezin van kan genieten. Betekent dit dat het garen zich uitsluitend leent voor het realiseren van kledingstukken? Uiteraard niet! Ook wanneer u van plan bent om prachtige home deco projecten te maken is het beslist een aanrader om daarvoor te kijken in de richting van de Eliza lijn.

De kenmerken van het Scheepjes Eliza garen

Het spreekt voor zich dat het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Eliza collectie over diens eigen, specifieke eigenschappen beschikt. Dit betekent concreet dat dit garen welke is gemaakt van 100 procent polyester kan worden aangekocht in bollen met een gewicht van 100 gram. Deze bollen zijn goed voor niet minder dan 230 meter aan draad. De stekenverhouding waar u bij dit garen op kunt rekenen is 10 x 10 centimeter = 15 steken x 20 naalden. Op vlak van naalddikte is 5 mm sterk aangeraden. Wanneer u van plan bent om het garen uit deze lijn te wassen kan dit gebeuren in de wasmachine op een temperatuur van maximum 30 graden. Ook dit is uiteraard erg fijn om te weten.

Bestel het Eliza garen nu!

Hebben de kenmerken waar Eliza over beschikt u eveneens weten te overtuigen? Kunt u dan ook werkelijk niet meer wachten om creatief aan de slag te gaan met dit garen? Dan kunnen we u alleen maar aanraden om meteen over te gaan tot het bestellen van dit garen uit het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier. Bij ons kunt u dit garen dan ook niet alleen maar bestellen tegen de meest interessante prijs, bovendien heeft u ze ook in een mum van tijd in huis! Wilt u ook graag het Scheepjes Eliza garen bestellen? Waarom zou u dan nog verder zoeken? U bestelt ze immers gegarandeerd tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!