Pagina 1 van 1

Borduurpakket geboorte

Mensen die houden van borduren vinden het fantastisch om zelf aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met een borduurpakket geboorte. Door het in huis halen van een dergelijk pakket heeft u meteen alles voor handen om een leuk en misschien zelfs ook wel praktisch ontwerp te maken. Wist u dat u door gebruik te maken van een borduurpakket voor een geboorte zomaar iets creëert wat door het kindje of diens ouders levenslang gekoesterd zal worden? Uw creatie kan dan ook zomaar één van de mooie geschenken zijn die worden ontvangen.

Een persoonlijk geschenk voor een geboorte

Wellicht één van de voornaamste redenen waarom heel wat mensen er vandaag de dag voor kiezen om een borduurpakket geboorte te kopen is terug te vinden in het feit dat ze op deze manier een min of meer persoonlijk geschenk kunnen realiseren. Het is natuurlijk erg eenvoudig om gewoon iets in de winkel te kopen, maar mensen waarderen het altijd wanneer u zelf wat extra tijd en moeite in uw geschenk heeft gestopt. Bovendien is het ook perfect mogelijk om met behulp van een pakket om te borduren uit ons aanbod niet alleen een mooi, maar ook een praktisch artikel te maken. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Wat kunt u maken met een borduurpakket geboorte?

Het spreekt voor zich dat u de meest uiteenlopende dingen kunt borduren. In het merendeel van de gevallen wordt er door mensen die een pakket om te borduren kopen voor gekozen om een stukje decoratie te maken. Het gaat hierbij dan om een soort van schilderij welke perfect tot haar recht kan komen in de kinderkamer. Een stuk decoratie dat is geborduurd beschikt niet alleen over een mooie uitstraling, daarnaast beschikt ze ook over een warm karakter. Deze twee zaken maken het tot een waardevolle aanvulling voor elke kinderkamer.

Het spreekt voor zich dat decoratie lang niet het enige is wat u kunt maken met behulp van een borduurpakket geboorte. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een praktisch artikel te maken. In dit geval gaat het dus met andere woorden om iets wat het kindje in kwestie daadwerkelijk zelf kan dragen of gebruiken. Lijkt dit u ook wel wat? In dat geval kunt u bijvoorbeeld kijken in de richting van de slabbetjes die u kunt borduren. Ook deze zullen ongetwijfeld kunnen rekenen op een warme ontvangst van de ouders en het kindje zelf!

Bestel nu één van onze borduurpakketten geboorte

Hebben de aangehaalde voordelen u ook weten te overtuigen om een borduurpakket te bestellen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor bij ons aan het juiste adres bent. Wij zorgen er dan ook voor dat u kunt rekenen op heel wat aantrekkelijke voordelen. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod bestaande uit de meest uiteenlopende borduurpakketten geboorte, daarnaast zijn deze ook nog eens allemaal erg scherp geprijsd. Tel daar ook nog eens een zeer snelle levering bij op en het mag duidelijk zijn dat u meer dan tevreden zult zijn van de bestelling die u bij ons zult plaatsen!

Gratis verzending vanaf 59 euro!

Bent u ook van plan om een borduurpakket geboorte bij ons te bestellen? In dat geval kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending. Deze gratis verzending wordt u aangeboden vanaf een totale bestelwaarde van ten minste 59 euro. Komt u toch niet aan dit bestelbedrag? Ook dan hoeft u nog niet te treuren, in tegendeel. De standaard verzendkosten die door ons in rekening worden gebracht zijn immers zo voordelig dat ze uw totale bestelbedrag niet aanzienlijk zullen beïnvloeden, in tegendeel. Alweer een extra goede reden om er voor te kiezen om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.