Pagina 1 van 2

Borduurpakket tafelkleed

Wanneer u gaat borduren is het lang niet altijd zo dat u louter en alleen een decoratief stuk wilt gaan creëren. Door het kopen van een borduurpakket tafelkleed gaat u zich bijvoorbeeld richten op het realiseren van een leuk tafelkleed. Afhankelijk van het type pakket waarvoor u kiest zult u kunnen vaststellen dat er tafelkleden met de meest uiteenlopende designs kunnen worden gecreëerd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wilt u graag een leuk, praktisch stuk borduren om te gebruiken in uw woning? Dan is het altijd de moeite waard om te overwegen om zelf een mooi tafelkleed te borduren. Wij stellen de verschillende pakketten die in ons assortiment zijn terug te vinden in ieder geval alvast graag aan u voor.

Creëer een mooi tafelkleed met uiteenlopende afmetingen

Op het ogenblik dat u ons assortiment met borduurpakketten tafelkleed van naderbij gaat bekijken zult u meteen kunnen vaststellen dat er tafelkleden in de meest uiteenlopende afmetingen mee gerealiseerd kunnen worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een tafelkleed te borduren met als afmetingen 80 x 80 centimeter, maar daarnaast is het ook een mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een 40 x 100 centimeter tafelkleed. Uiteraard spreekt het voor zich dat u met het kopen van een borduurpakket tafelkleed hier bij Caro's Atelier in één keer alles in huis haalt wat u nodig heeft om uw mooi, nieuw tafelkleed te kunnen borduren. Per borduurpakket wordt de precieze inhoud steeds duidelijk aangegeven.

Koop nu ook uw borduurpakket tafelkleed!

De informatie op deze pagina heeft duidelijk gemaakt dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent voor het kopen van een borduurpakket met als doel het realiseren van een mooi, praktisch en bovendien ook kwalitatief tafelkleed. Niet alleen kunt u bij ons een keuze maken uit een riant aanbod bestaande uit verschillende borduurpakketten, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op een zeer interessante aankoopprijs. Bedraagt uw totale bestelling 59 euro of meer? In dat geval hoeft u ook geen rekening te houden met verzendkosten. Uw bestelling wordt dan namelijk volledig gratis verzonden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.