Filter uw producten
Pagina 1 van 4

Durable Double Four

Het Durable Double Four wordt vaak omschreven als het 'ouderwetse' katoen waar uw oma waarschijnlijk nog mee heeft gewerkt. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje denigrerend, maar dat is het eigenlijk absoluut niet. Het garen is namelijk een werkelijk fantastisch en zacht katoen welke beschikt over een matte uitstraling. Bovendien is het ook interessant om te weten dat u bij het kopen van dit garen een keuze kunt maken uit zomaar even meer dan 50 verschillende tinten. Gebruikmaken van het Double Four garen kan niet alleen voor het maken van home deco, maar ook voor het realiseren van allerhande accessoires zoals bijvoorbeeld een omslagdoek of een sjaal. Maak de mooiste creaties met wol en garen van Caro’s Atelier.

54 verschillende tinten om een keuze uit te maken

Ongeacht welke creatie u in uw hoofd heeft, de kans is groot dat u reeds precies heeft bepaald over welke kleur(en) deze dient te beschikken. Om tegemoet te kunnen komen aan deze verwachtingen is het noodzakelijk dat het garen dat u wenst te kopen ook echt verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende tinten. Dat geldt absoluut voor deze Durable Double Four. Dit garen kan namelijk worden aangekocht in zomaar even meer dan 41 tinten, gaande van Ivory of Cream tot Charcoal, Black en Dark Olive. Omwille van het feit dat dit type garen van het merk Durable in zoveel verschillende tinten verkrijgbaar is spreekt het voor zich dat het zich uitstekend leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties die altijd perfect al uw vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen!

De kenmerken van Durable Double Four

De kans is groot dat bovenstaande informatie uw interesse pas echt heeft gewekt. Vooraleer daadwerkelijk over te gaan tot het aanschaffen van dit garen is het echter ook altijd interessant (en eigenlijk zelfs essentieel) om u bewust te zijn van de precieze eigenschappen waarover ze beschikt. Bij het kopen van een bol Durable Double Four beschikt u over een bol met een gewicht van 100 gram. Op deze bol zit voor ongeveer 150 meter aan draad. Gebruikmaken van het garen uit de collectie wordt bovendien aangeraden met breinaalden of haaknaalden die beschikken over een dikte van 4,5 à 5 mm. De samenstelling van dit garen is uiteraard honderd procent katoen.

Gebruik ze voor de meest uiteenlopende creaties!

Deze nodigt uit om te ontdekken. Dit niet alleen omwille van de vele prachtige tinten die er in zijn terug te vinden, maar ook door haar heerlijke structuur. Bovendien is het zo dat u met dit garen bijzonder veel richtingen uit kunt. In eerste instantie wordt ze bijvoorbeeld vaak gebruikt om allerhande accessoires mee te realiseren. Het gaat hierbij dan om omslagdoeken evenals sjaals. Echter kunt u er ook de mooiste home deco mee maken zoals met name dekens, kussens en plaids. Of u nu met andere woorden graag een fijn garen wenst te kopen voor het realiseren van kledingaccessoires of u, uw interieur er mee wenst te verrijken, in beide gevallen is kiezen voor Durable Double Four een prima keuze!

Bestel het Double Four garen nu tegen de scherpste prijs!

Heeft u ook wel enkele creaties in uw hoofd die u graag wil realiseren met behulp van het garen? In dat geval kunnen wij u helpen om deze in huis te kunnen halen tegen de meest interessante voorwaarden! Wij van Caro's Atelier maken het namelijk niet alleen mogelijk om dit garen te bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat wij de verzendkosten doen verdwijnen vanaf een bestelwaarde van minimum 59 euro. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat uw garen ook steeds erg snel kan worden geleverd. Elke order die voor 17:00 uur bij ons wordt geplaatst gaat namelijk dezelfde dag nog op de post! Indien ook u er alleen maar voldoening mee neemt om uw Durable Double Four garen aan te kunnen kopen tegen de meest interessante voorwaarden mag het duidelijk zijn dat u daarvoor hier aan het juiste adres bent!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.