Regia sokkenwol

Regia is een merk dat bekend staat om zijn klassieke sokkengaren. Regia sokkenwol is slijtvast, vormvast en mag in de wasmachine. Hierdoor is het de ideale sokkenwol voor het maken van vrolijk gekleurde of trendy sokken. Regia is het garenmerk achter de SMC- Schachenmayr group, dat onderdeel is van Coats.

Populaire Regia sokkenwol

Bent u van plan om zelf sokken te maken, dan heeft u hier goede sokkenwol voor nodig. Er zijn veel verschillende soorten garen verkrijgbaar. Regia sokkenwol is speciaal voor het maken van warme en vrolijk gekleurde sokken of kousen. Daarnaast kunt u met dit garen nog veel meer maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk knuffeldier, warm kindervest of unieke woonaccessoires? Bij Caro’s Atelier vindt u verschillende collecties Regia sokkenwol. Deze hebben we speciaal voor u geselecteerd. U kunt sokken zowel haken als breien. De meest toegepaste vorm is breien. Ook haken is mogelijk, hiermee maakt u grovere sokken die heerlijk warm aanvoelen.

Regia sokkenwol Design Line

De Regia sokkenwol uit de collectie Design Line is superwash behandeld. Hierdoor mag deze in de wasmachine op een temperatuur van 40 graden. Deze wol bestaat voor 75% uit superwash wol en 25% polyamide. Dit geeft de juiste elasticiteit aan het garen. Een bol heeft een lengte van 420 meter. We bevelen een naalddikte van 2 tot 3 millimeter aan. Voor één paar sokken tot en met maat 46 heeft u genoeg aan één bol. Wilt u deze wol gebruiken voor het maken van een trui, dan heeft u voor maat 38-40 ongeveer 5 bollen nodig. De Design Line is verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo is het garen in de combinatie blauw-groen, wit-rose of blauw-beige op de markt. U vindt verschillende kleuren in één pakket.

4-draads garen Regia Pairfect

Vrolijke kindersokken of warme dames- en heren sokken, ga direct aan de slag met deze mooie sokkenwol. Het 4-draads garen is slijtvast en kan gewassen worden op 40 graden. Om te werken met deze Regia sokkenwol adviseren we een naalddikte van 2 tot 3 mm. Voor een paar sokken heeft u voldoende aan één bol. U breit 2 identieke sokken uit dezelfde bol. U begint bij de gele startdraad met breien. Heeft u een sok klaar, dan rolt u opnieuw af tot aan de gele startdraad. Nu kunt u verder met de tweede sok. U hoeft zelf niet te letten op het kleurverloop. Deze sokkenwol is dan ook geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde.

Regia sokkenwol van 50 gram

Heeft u zelf een patroon gevonden voor het haken of breien van sokken? De 4-draads Regia sokkenwol van 50 gram biedt vele mogelijkheden. Deze bestaat voor 75% uit superwash wol en 25% polyamide. Net als alle andere sokkenwol van Regia mag ook deze op 40 graden in de wasmachine. De regia sokkenwol is van een uitstekende kwaliteit. Voor een paar sokken tot en met maat 46 gebruikt u twee bollen. We bevelen een naalddikte van twee tot drie millimeter aan. Maakt u liever een warme trui, gebruik dan 5 bollen voor een trui maat 40. De 50 grams bollen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar waaronder roze, bruin of geel. Bepaal uw eigen patroon en maak warme sokken, sjaals of knuffeldieren. In het boek van Kristel Droog getiteld “mijn knuffels van sokkenwol' vindt u veel leuke ideeën terug.

Met de 100 grams Regia sokkenwol heeft u voldoende wol voor het breien of haken van één paar sokken. Een bol van 100 gram bevat gemiddeld 400 meter kwaliteitsgaren.

Kent u Regia sokkenwol van de lijn My First al? Deze zachte wol is huidvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het maken van babykleding en kinderkleding. Ook maakt u hier de mooiste warme babysokjes mee, leuk als origineel kraamcadeau. Regia sokkenwol brengt uw ideeën tot leven.

Lees meer