Regia sokkenwol

Regia is een merk dat door de jaren heen bekendheid heeft weten te verwerven omwille van haar klassieke sokkengaren. Regia sokkenwol staat er dan ook niet alleen om bekend slijt- en vormvast te zijn, daarnaast kan ze ook gewoon in de wasmachine worden gewassen. Dit zorgt er voor dat er vaak wordt gesteld dat dit type wol de ideale sokkenwol is voor het maken van niet alleen vrolijk gekleurde, maar ook echt trendy sokken. Regia is het merk van garen achter de SMC-Schachenmayr Group welke onderdeel vormt van Coats. Heeft u ook al eerder gehoord over de Regia sokkenwol en wilt u nu graag meer te weten komen over deze bijzondere wol? In dat geval mag het duidelijk zijn dat u daarvoor hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres bent!

Een zeer geschikte wol voor het maken van sokken

Veel mensen houden er van om zelf hun eigen sokken te maken. Ze maken bovendien niet alleen sokken voor zichzelf, maar bijvoorbeeld ook voor vrienden, familieleden en natuurlijk de kinderen en kleinkinderen. Voordat u aan de slag gaat om zelf sokken te maken is het echter belangrijk om er rekening mee te houden dat u over een goede sokkenwol dient te beschikken. Net daar komt Regia sokkenwol om de hoek kijken. Deze sokkenwol werd speciaal ontwikkeld voor het maken van niet alleen vrolijk gekleurde, maar bovendien ook lekker warme sokken of kousen. Bovendien spreekt het voor zich dat u met dit garen ook nog heel wat andere richtingen uit kunt. Hierdoor kunt u, uw creativiteit eigenlijk de vrije loop laten!

Wat bijvoorbeeld te denken van het maken van een leuk knuffeldier, een warme kindervest of tal van unieke woonaccessoires? Hier in het assortiment Regia garen van Caro's Atelier zijn alvast tal van verschillende collecties met Regia sokkenwol terug te vinden waardoor ook u de vele fantastische voordelen van dit type wol kunt ontdekken. Wist u bovendien dat u met behulp van sokkenwol zowel sokken kunt haken als breien? In de praktijk wordt er echter vooral voor gekozen om ze te breien. Dit gezegd zijnde is ook haken zeker een optie. Indien uw voorkeur uitgaat naar dit laatste krijgt u de beschikking over wat grovere sokken die uiteraard lekker warm aanvoelen.

Regia sokkenwol Design Line

Op het ogenblik dat u het assortiment gaat bekijken met sokkenwol dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier zult u kunnen vaststellen dat er tal van verschillende collecties in terug te vinden zijn. Eén van deze collecties luistert naar de naam 'Regia sokkenwol Design Line'. Het betreft hier een type wol welke superwash is behandeld. Dit zorgt er voor dat u met een gerust hart deze wol in de wasmachine kunt stoppen op een temperatuur van 40 graden. Deze wol is samengesteld uit 70 procent superwash wol en 25 procent polyamide. Deze combinatie zorgt er voor dat de meest optimale elasticiteit aan het garen kan worden gegeven. Eén bol beschikt bovendien over een lengte van 420 meter en het wordt aangeraden om rekening te houden met naalden met een naalddikte van 2 tot 3 mm.

Wanneer u aan de slag wenst te gaan met de Regio sokkenwol uit de Design Line collectie zult u natuurlijk graag een indicatie willen krijgen van de hoeveelheid aan wol die u precies nodig heeft voor uw creatie(s). Indien u gewoon één paar sokken wenst te maken tot en met maat 46 zult u kunnen vaststellen dat u aan één bol voldoende heeft. Bent u van plan om de wol uit de Design Line niet te gebruiken voor het maken van sokken, maar wilt u er een lekker warme trui mee maken? In dat geval heeft u voor een trui van maat 38-40 ongeveer 5 bollen wol nodig. Bij het ontdekken van de Design Line zult u bovendien kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar is in verschillende tinten. Zo koopt u precies die wol welke perfect aan uw verwachtingen zal weten te voldoen.

Het maken van vrolijke kindersokken met sokkenwol

Het assortiment dat bestaat op vlak van Regia sokkenwol is uiteraard veel uitgebreider dan enkel en alleen de wol die is terug te vinden in de Design Line. Zo is er bijvoorbeeld ook de Regia Pairfect collectie. Deze leent zich in het bijzonder voor het maken van niet alleen de vrolijkste kindersokken, maar ook voor lekker warme dames- en herensokken. Het betreft hier een 4-draads garen welke niet alleen slijtvast is, maar bovendien ook nog eens kan worden gewassen op een temperatuur van 40 graden. Werken met de sokkenwol gebeurt in de praktijk steeds met behulp van een naald van tussen de 2 en 3 mm. Voor één paar sokken heeft u reeds voldoende aan één enkele bol Regia Pairfect. U kunt dan ook twee identieke sokken uit één enkele bol maken. Starten met breien doet u bij de gele startdraad. Wanneer er één sok is afgewerkt rol u opnieuw af tot aan de gele startdraad. Vervolgens kunt u verder gaan met de tweede sok. U dient zelfs geen rekening te houden met het kleurverloop. Dit zorgt er voor dat deze sokkenwol zowel geschikt is voor beginners als gevorderden.

Bestel uw Regia sokkenwol nu hier bij Caro's Atelier!

Bovenstaande informatie heeft het eigenlijk al duidelijk gemaakt, wanneer u van plan bent om zelf sokken te maken kunt u eigenlijk helemaal niet ontkomen aan de fantastische sokkenwol die op de markt verkrijgbaar is. Hier in het assortiment bij Caro's Atelier bieden we verschillende collecties aan van Regia waardoor u steeds over precies die sokkenwol beschikt die u het prettigst vindt om mee te werken. Dat is echter niet alles, want daarnaast garanderen we onze klanten ook steeds de scherpst mogelijke prijs voor hun sokkenwol waardoor u altijd bent verzekerd van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Bent u ook van plan om Regia sokkenwol te kopen? Waarom zou u dan nog langer twijfelen? Plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.