Samenwerken

Samenwerken met Caro's Atelier

 

Over Caro’s Atelier

Caro’s Atelier is een grote webshop voor alles wat met wol, garen, haken, breien en borduren te maken heeft. Daarnaast hebben we een mooie wolwinkel in Almere, waar het hele assortiment te bekijken en te ervaren is. 

Met het grootste aanbod aan Scheepjes wol van Nederland, en ruim 10.000 artikelen in het assortiment, vind je bij Caro’s Atelier alles wat je nodig hebt voor jouw project.

Bij Caro’s bieden we niet alleen de spullen die je nodig hebt voor handwerken, maar willen we ook een bron van inspiratie zijn voor én met onze klanten. Op onze Facebookpagina plaatsen we dagelijks nieuwe projecten en acties. Op onze Facebook community doen we dat samen met de maaksters en klanten. Handwerken is immers zó leuk, dat moet worden gedeeld.

Samenwerkingsmogelijkheden

Bij Caro’s Atelier is iedereen welkom om ideeën te delen. We zijn dan ook op zoek naar mensen die haken, breien of borduren om een leuke samenwerking mee aan te gaan. Dat kan betekenen dat je voor ons ontwerpt, maar ook dat je bijvoorbeeld een promotie voor ons doet of een andere soort creatieve samenwerking. Een affiliate link behoort ook tot de mogelijkheden. Het kan van alles zijn!

Neem contact op

Denk jij nou; dit past in mijn straatje? En wil jij samenwerken met ons bij Caro’s Atelier? Mail dan je gegevens én ideeën naar [email protected], wij nemen dan dezelfde week nog contact met je op.


Tot snel!