Filter uw productenPagina 1 van 4

Omslagdoek haken

Een omslagdoek is een ongelofelijk veelzijdig accessoire waar iedereen graag gebruik van maakt. U zou er in principe perfect voor kunnen kiezen om een omslagdoek te kopen in een winkel, maar het is natuurlijk eveneens mogelijk om ze gewoon zelf te maken. Zelf een omslagdoek haken zorgt er niet alleen voor dat u ze geheel naar uw eigen wens kunt maken, daarnaast zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat u op deze manier een aantrekkelijk financieel voordeel zult ontvangen. Wilt u ook graag zelf een omslagdoek maken? Zoek dan niet verder en bestel alles voor het haken van een dergelijke creatie uit ons assortiment.

Waarom zelf een omslagdoek haken?

Het zelf haken van een omslagdoek brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie is er natuurlijk het voordeel dat u lekker kunt bezig zijn met hetgeen u graag doet. Veel mensen vinden het werkelijk een fantastisch tijdverdrijf om te haken. Geldt dat ook voor u? In dat geval is het zelf haken van een leuke omslagdoek absoluut de moeite waard. Bovendien ervaart u eigenlijk twee keer plezier. In eerste instantie is er namelijk het plezier tijdens het haken, maar daarnaast zult u ook het nodige plezier ervaren op het ogenblik dat u de omslagdoek gaat dragen. Dit zijn alvast uitstekende voordelen waar u op kunt rekenen.

Buiten bovenstaande is er natuurlijk nog heel wat meer voordeel te behalen uit het zelf haken van een omslagdoek. Het is dan ook zo dat dit vaak financieel interessanter is dan gewoon een standaard omslagdoek te kopen in een winkel. Daarnaast is het ook zo dat u volledig zelf kunt bepalen hoe uw omslagdoek er precies uit zal komen te zien. U kunt dan ook helemaal zelf kiezen voor het meest geschikte haakpatroon evenals voor het garen waar gebruik van wordt gemaakt. Wilt u op dit vlak graag kunnen genieten van een zeer ruime keuze? In dat geval bent u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres!

Creëer zelf de mooiste omslagdoeken

De ene omslagdoek is natuurlijk absoluut de andere niet, in tegendeel. Het feit dat er zoveel verschillende haakpatronen in ons aanbod zijn opgenomen zorgt er voor dat u als haakster perfect over de mogelijkheid beschikt om een omslagdoek te maken die over de hele lijn aan uw verwachtingen zal weten te voldoen. Of u nu vooral geïnteresseerd bent in het haken van een klassieke omslagdoek of u toch meer de voorkeur heeft aan een eigentijdser exemplaar, in beide gevallen is het beslist een aanrader om even de verschillende haakpatronen uit ons assortiment te ontdekken. Heeft u één van deze haakpatronen gekozen? Dan zult u alleen maar kunnen vaststellen dat een omslagdoek haken die perfect aan uw eisen weet te voldoen werkelijk zonder ook maar enig probleem tot de mogelijkheden behoort!

Een omslagdoek haken als geschenk? Altijd leuk!

U kunt omwille van tal van verschillende redenen kiezen voor een omslagdoek haken. In eerste instantie is het natuurlijk zo dat de meeste mensen er voor kiezen om een dergelijke creatie te maken voor zichzelf. Een omslagdoek kunt u (afhankelijk van het type uiteraard) dan ook het hele jaar door gebruiken. Bent u niet meteen van plan om een omslagdoek te haken voor uzelf, maar bent u wel nog op zoek naar een leuk en bovendien ook praktisch geschenk om cadeau te doen aan iemand uit uw familie of vriendenkring? Ook in dat geval kan het zeker een aanrader zijn om een omslagdoek te haken.

Aan de slag gaan met een omslagdoek haken om ze vervolgens cadeau te doen aan iemand die iets te vieren heeft uit uw vriendenkring of familie is altijd interessant te noemen. In eerste instantie maakt u op deze manier een min of meer unieke creatie waar u zelf behoorlijk wat tijd in investeert. Dit zorgt er voor dat de ontvanger van de omslagdoek weet u er heel wat moeite voor heeft gedaan. Dit kan altijd op heel wat extra waardering rekenen. Bovendien is een omslagdoek natuurlijk ook iets wat zeer veelzijdig inzetbaar is. Dit zorgt er voor dat iedereen dit met alle plezier als geschenk in ontvangst zal nemen.

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 59 euro

Zelf een omslagdoek haken betekent natuurlijk dat u tal van verschillende artikelen in huis zult moeten halen. Voordat u gaat beginnen met het bestellen van een bepaald type garen spreekt het voor zich dat u eerst een haakpatroon zult moeten uitkiezen. Op basis van het gekozen haakpatroon kunt u vervolgens de benodigde garen kopen. Dit garen kunt u bij ons altijd bestellen tegen de meest interessante prijs. Heeft u bovendien ook nog nood aan andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld specifieke haaknaalden? Dan is het altijd interessant om deze in één keer aan te kopen. Plaatst u bij ons namelijk een bestelling ter waarde van ten minste 59 euro? Dan wordt deze volledig gratis voor u verzonden! Alweer een extra goede reden om uw bestelling te plaatsen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.