Filter uw productenPagina 1 van 6

Scheepjes Catona 25

Scheepjes Catona 25 garen is de tweede variant die is terug te vinden in de nieuwe Catona serie. U kunt er voor kiezen om dit garen te kopen in zomaar even 105 verschillende, bijzonder inspirerende kleuren. Dit garen is dan wel klein, maar bovendien ook zeer fijn! Het garen is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen en leent zich uitstekend voor het maken van allerlei meerkleurige projecten. Wilt u ook graag over gaan tot het bestellen? Ontdek ze nu in het assortiment hier binnen het aanbod met wol en garen bij Caro's Atelier!

Wat maken met dit Catona garen?

U kunt er voor kiezen om met behulp van het Scheepjes Catona 25 garen de meest uiteenlopende, meerkleurige projecten te realiseren. Dit betekent concreet dat u met dit garen aan de slag kunt gaan voor het maken van amigurumi, maar u kunt ze eveneens gebruiken voor het creëren van leuke tops evenals sjaals en allerhande accessoires. Dit klassieke Scheepjes zomergaren heeft door de jaren heen in ieder geval bij zeer veel mensen gefungeerd als basis voor de meest prachtige creaties. Spreekt dit u ook wel aan? Dan hoeft u eigenlijk niet langer te wachten en kunt u meteen aan de slag gaan met dit werkelijk fantastische garen.

Gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen

Scheepjes Catona 25 garen is gemaakt van honderd procent gemerceriseerd katoen. Ze kan worden aangekocht in bolletjes die beschikken over een gewicht van (uiteraard) 25 gram waarmee ze goed zijn voor ongeveer 62,5 meter aan draad. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een naald welke beschikt over een dikte van tussen de 2,5 & 3,5 mm.

Bestel uw Catona 25 garen vandaag nog!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van het Catona 25 garen? In dat geval spreekt het voor zich dat u dit graag zult willen kunnen doen tegen de scherpst mogelijke prijs. Dat is geen probleem, want daar kunnen wij hier bij Caro's Atelier perfect voor zorgen. Niet alleen is het bij ons dan ook mogelijk om dit garen te bestellen tegen een zeer lage prijs, bovendien trachten we ook de extra kosten zoals deze voor de verzending zoveel mogelijk te beperken. Sterker nog, op het moment dat u een bestelling bij ons plaatst ter waarde van minimum 59 euro hoeft u helemaal geen verzendkosten te betalen. Waarom dus nog langer wachten? Bestel uw Scheepjes Catona 25 garen nu hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.