Filter uw productenPagina 1 van 2

Sokken breipakket

Bent u van plan om zelf leuke sokken te breien, bijvoorbeeld voor de aankomende winter? In dat geval is het interessant om daarvoor gebruik te maken van een sokken breipakket. Een dergelijk breipakket in huis halen zorgt er voor dat u (bijna) alles in huis heeft om meteen aan de slag te kunnen gaan. Afhankelijk van het soort pakket u gaat bestellen is het wel van belang om er rekening mee te houden dat u mogelijks nog een bepaalde handleiding of een boek zult moeten mee bestellen. Dit geldt onder meer voor de sokken breipakketten van Soxx. Indien u sokken met behulp van een dergelijk pakket wenst te maken heeft u daarvoor dan ook nood aan het 'Soxx Family & Friends' boek. Vergeet deze dan ook zeker niet te bestellen!

Keuze uit een groot aantal verschillende pakketten

Op het ogenblik dat u graag zelf bepaalde sokken wenst te maken spreekt het voor zich dat u reeds goed nagedacht zult hebben over de uitstraling waar de sokken over moeten komen te beschikken. Dat is ook nodig, want alleen op deze manier kunt u een goede keuze maken uit het ruime assortiment met sokken breipakketten welke hier bij Caro's Atelier zijn terug te vinden. In ieder geval zorgt het uitgebreide aanbod er wel voor dat er altijd een leuk sokken breipakket kan worden aangekocht geheel op basis van uw vooropgestelde wensen.

Bestel uw sokken breipakket nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u ook graag de leukste en meest comfortabele sokken zelf kunnen breien? In dat geval is het zeker de moeite waard om u even te verdiepen in ons aanbod met mooie breipakketten en natuurlijk breinaalden. Of u nu graag sokken met een enigszins neutrale uitstraling wenst te maken of u echt opvallende exemplaren wil gaan breien, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Aarzel dan ook geen moment langer en maak nu snel kennis met het aanbod hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.