Breinaalden

Breien is een hobby die door veel mensen over de gehele wereld wordt beoefend en waarbij er gebruik wordt gemaakt van twee breinaalden. Dit is een belangrijk verschil ten opzichte van het haken. Hierbij wordt er dan ook slechts gebruik gemaakt van één enkele naald. In het aanbod hier bij Caro's Atelier zijn verschillende naalden terug te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken tussen exemplaren met of zonder knop. Bovendien spreekt het voor zich dat deze naalden eveneens kunnen worden aangekocht van verschillende merken. Wilt u ook aan de slag met deze verslaafde hobby of heeft u nieuwe naalden nodig? Ontdek dan meteen ons aanbod hier bij Caro’s Atelier.

De voordelen van een ergonomische breinaald

Door te breien is het niet alleen mogelijk om de leukste kleding te realiseren, daarnaast kunt u er eveneens de fijnste woonaccessoires mee maken. Wanneer u heel wat uurtjes achter elkaar bezig bent met het breien is het mogelijk dat u geconfronteerd wordt met kramp of pijnklachten in de hand. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig bestaat er hier een interessante oplossing voor. U kunt er namelijk voor kiezen om gebruik te maken van ergonomische breinaalden. Deze naalden zijn licht van gewicht en staan erom bekend heerlijk in de hand te liggen. Daarnaast veroorzaken ze ook geen getik tijdens het breien, waardoor er een niet onbelangrijke frustratie van menig aantal mensen wordt weggenomen. Bovendien zorgen deze naalden ervoor dat u langer door kunt gaan met uw project, waardoor uw huidige project niet op de stapel ‘onafgemaakte projecten’ belandt.

Een breinaald met knop

Veel mensen kiezen er bewust voor om gebruik te maken van breinaalden met knop. Dit heeft te maken met het feit dat het breiwerk in dit geval nooit van de achterkant van de naald af kan glijden. Binnen het assortiment van Caro’s Atelier vindt u verschillende breinaalden met knop terug. Wij raden u vooral aan om de zogenaamde KnitPro breinaalden met knop van Zing te ontdekken. Deze prachtige metalen naalden van 40 cm zijn gemaakt van materiaal dat licht in gewicht is. De Zing naalden hebben levendige kleuren, perfecte punten en zijn geschikt voor alle garens en projecten.

Breien met een rondbreinaald

Bent u van plan om te gaan breien met behulp van een rondbreinaald? Dan kan dat best even wennen zijn. Veel beginners missen vaak de rechte pennen onder hun armen. Rondbreinaalden zijn eigenlijk altijd twee korte naalden die door een kabel met elkaar verbonden zijn. U kunt er gemakkelijk mee rondbreien, maar het is ook prima mogelijk om hiermee een recht stuk te breien. Het voordeel aan het breien op deze manier is dat u minder snel last krijgt van kramp of pijn in de handen. U kunt de naalden voor u houden en lekker rechtop blijven zitten. Doordat uw breiwerk door beide naalden is verbonden kan het breiwerk niet van de naalden afglijden. Op het moment dat u eenmaal gewend bent geraakt aan de rondbreinaald maakt u er ongetwijfeld de mooiste creaties mee. Het kan hierbij niet alleen gaan om mutsen en omslagdoeken, maar ook om bijvoorbeeld cols en truien.

Door gebruik te maken van de metalen rondbreinaalden van KnitPro kunt u in ieder geval rekenen op heel wat uren breiplezier. Eén van de exemplaren welke u in ons aanbod terug kunt vinden is de zogenaamde 'KnitPro Nova'. Het betreft hier een naald welke is gemaakt van holle, koperen buizen die zijn bedekt met nikkel van een werkelijk uitstekende kwaliteit.

Bestel uw breinaalden nu hier bij Caro's Atelier!

Zoals u hier heeft kunnen lezen zijn er bij Caro’s Atelier heel wat verschillende breinaalden verkrijgbaar. Dit betekent dat u onder meer kunt kiezen voor rondbreinaalden, maar bijvoorbeeld ook voor ergonomische exemplaren. Welke van de verschillende naalden u ook graag in huis wenst te halen, het is hier bij Caro's Atelier altijd mogelijk tegen de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u bij een bestelwaarde van minimaal 59 euro geen verzendkosten hoeft te betalen en dat wij de breinaalden dezelfde werkdag nog verzenden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.