Breinaalden

Breien is een hobby welke door bijzonder veel mensen met alle plezier wordt uitgevoerd. Om te kunnen breien dient u echter de beschikking te hebben over twee breinaalden. Dat is een belangrijk verschil ten opzichte van het haken. Hierbij wordt er dan ook slechts gebruik gemaakt van één enkele naald. In het aanbod hier bij Caro's Atelier zijn verschillende naalden terug te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken tussen exemplaren met en zonder knop. Bovendien spreekt het voor zich dat naalden eveneens kunnen worden aangekocht van verschillende merken. Heeft u dus met andere woorden ook nood aan één of misschien zelfs wel meerdere nieuwe breinaalden? Ontdek dan meteen ons aanbod hier bij Caro's Atelier!

De voordelen van een ergonomische breinaald

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat breien in de praktijk vaak een uitdaging vormt. Door te breien is het niet alleen mogelijk om de leukste kleding te realiseren, daarnaast kunt u er eveneens de fijnste woonaccessoires mee maken. Op het ogenblik dat u heel wat uurtjes na elkaar bezig bent met het breien is het echter mogelijk dat u geconfronteerd zult worden met kramp of pijnklachten in de hand. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig bestaat er hier een interessante oplossing voor. U kunt er namelijk voor kiezen om gebruik te gaan maken van ergonomische breinaalden. Het gaat hierbij om moderne exemplaren die over een ietwat afwijkende uitstraling beschikken. Deze wordt veroorzaakt door de combinatie van hun bolle punt samen met hun driehoekige vorm.

Er voor kiezen om een ergonomische breinaald te bestellen zorgt er voor dat u kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Ze is namelijk erg licht van gewicht en bovendien staat ze er ook om bekend heerlijk in de hand te liggen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ergonomische breinaalden geen getik veroorzaken. Hiermee wordt een niet onbelangrijke frustratie van menig aantal mensen weggenomen. Dit is echter nog niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat uw breiwerk niet kan aflopen op het ogenblik dat u deze weg gaat leggen. Dit heeft alles te maken met het feit dat er gebruik wordt gemaakt van een ronduit ingenieus systeem. Deze zorgt er voor dat de naalden als het ware in elkaar klikken. Het is mogelijk om deze naalden te kopen in de maten 3 tot en met 12 mm.

Breinaalden met knop

Veel mensen kiezen er bewust voor om gebruik te maken van breinaalden met knop. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat met een dergelijke breinaald het breiwerk nooit van de achterkant van de naald af kan glijden. Er zijn in het assortiment hier bij Caro's Atelier verschillende van deze breinaalden terug te vinden. Neem nu bijvoorbeeld de Drops exemplaren met knop. Deze beschikken over een lengte van 35 centimeter en kunnen worden aangekocht in diverse maten. Het gaat hierbij om de maten 2 tot en met 5 mm. Bovendien is het ook mogelijk om dezelfde naalden te bestellen met een lengte van 40 centimeter. Deze kunnen op hun beurt worden besteld in de maten 5,5 tot en met 25 mm.

Een aanrader om te ontdekken in ons assortiment zijn de zogenaamde KnitPro breinaalden met knop van Cubics. Deze zijn gemaakt van hout waarbij de naald zelf over een vierkante vorm beschikt. Vierkante naalden om te breien staan er om bekend het breiwerk aanzienlijk beter vast te kunnen houden. Daarnaast zult u kunnen vaststellen dat deze naald niet door de vingers zal rollen. Hierdoor kan een zeer stevige grip worden gerealiseerd. De ergonomische vorm waar dit type breinaald over beschikt zorgt er bovendien ook nog eens voor dat u meer comfort en gelijkmatige steken kunt ervaren.

Breien met een rondbreinaald

Bent u van plan om te gaan breien met behulp van een rondbreinaald? Dat is best even wennen! Veel beginners zullen dan ook vooral de rechte pennen onder hun armen missen. Echter, van zodra u eenmaal gewend bent geraakt aan de rondbreinaald maakt u er ongetwijfeld de mooiste creaties mee. Het kan hierbij niet alleen gaan om mutsen en omslagdoeken, maar ook om bijvoorbeeld cols en truien. In het assortiment hier bij Caro's Atelier zijn rondbreinaalden terug te vinden welke op de markt zijn gebracht door merken als Drops en KnitPro.

Door gebruik te maken van de metalen rondbreinaalden van KnitPro kunt u in ieder geval rekenen op heel wat uren breiplezier. Eén van de exemplaren welke u in ons aanbod terug kunt vinden is de zogenaamde 'KnitPro Nova'. Het betreft hier een naald welke is gemaakt van holle, koperen buizen die zijn bedekt met nikkel van een werkelijk uitstekende kwaliteit. Het is mogelijk om gebruik te maken van deze rondbreinaald voor het realiseren van verschillende projecten en patronen.

Bestel uw breinaalden nu hier bij Caro's Atelier!

De informatie op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat er hier bij Caro's Atelier heel wat verschillende breinaalden kunnen worden besteld. Ons assortiment is in die mate gediversifieerd dat er naalden in zijn terug te vinden die perfect aan ieders wensen zullen weten te voldoen. Dit betekent concreet dat u onder meer kunt kiezen voor rondbreinaalden, maar ook voor bijvoorbeeld ergonomische exemplaren. Welke van de verschillende naalden u ook graag in huis wenst te halen, het is hier bij Caro's Atelier altijd mogelijk tegen de scherpst mogelijke prijs. Op deze manier wordt uw favoriete hobby zomaar even nog leuker! Twijfel dus geen moment langer en kies er vandaag nog voor uw breinaalden bij ons te kopen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.