Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Rondbreinaalden

Wanneer u aan de slag gaat met breien kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van rondbreinaalden. Het betreft hier naalden welke zich uitstekend lenen voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Denk bijvoorbeeld aan sokken of mutsen, maar ook projecten die niet in een ronde vorm worden gebreid kunnen worden gemaakt met deze naalden. Het gebruik van deze naalden kan in het begin even wennen zijn. U houdt ze namelijk niet zoals de gewone pennen onder uw armen, maar gewoon op uw schoot. Dit zorgt ervoor dat u langer en ontspannen door kunt breien. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het gebruik van deze naalden heel interessant kan zijn. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van rondbreinaalden? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier beslist aan het juiste adres!

Keuze uit verschillende merken

In ons assortiment zijn er twee soorten rondbreinaalden beschikbaar, namelijk: vaste en verwisselbare naalden. Bij de vaste optie zijn de naaldgrootte en kabellengte al bepaald en kunnen niet worden aangepast. Bij de verwisselbare naalden kunt u de naaldgrootte en kabellengte aanpassen.

Wanneer u het aanbod bekijkt met rondbreinaalden hier bij Caro's Atelier wordt het meteen duidelijk dat deze aangekocht kunnen worden van verschillende merken. Neem nu bijvoorbeeld de KnitPro rondbreinaald 'Symfonie'. Deze kenmerkt zich door een lengte van 80 centimeter. Het betreft hier dan wel een naald welke over een licht gewicht beschikt, maar dat neemt niet weg dat deze toch bijzonder sterk is. De veerkrachtige en flexibele platte kabel zorgt ervoor dat de naald eenvoudig kan worden opgeborgen. Dit type van rondbreinaald kenmerkt zich bovendien door de aanwezigheid van een erg leuke kleurencombinatie.

Naast bovenstaande is het ook een aanrader om kennis te maken met de rondbreinaalden welke deel uitmaken van het aanbod van KnitPro. Deze naalden bieden u dan ook werkelijk uren breiplezier. Neem nu bijvoorbeeld de KnitPro Nova. Deze rondbreinaald staat erom bekend gemaakt te zijn van holle, koperen buizen. Deze naalden worden bovendien bedekt met behulp van nikkel, waardoor er een werkelijk uitstekende kwaliteit wordt gerealiseerd. U kunt ervoor kiezen om dit type van rondbreinaald in de praktijk te gebruiken voor het realiseren van diverse projecten en patronen.

Wat zijn de voordelen van een rondbreinaald?

Rondbreinaalden zijn erg populair, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze oosterburen. In Duitsland breit men namelijk bijna altijd met een rondbreinaald. Ook in Nederland ontdekken steeds meer breisters de voordelen van het breien met deze naalden. Dit heeft alles te maken met de verschillende voordelen die er aan verbonden zijn:

  • U hoeft bij een rondbreinaald niet telkens van naald te wisselen. Dit is wel het geval wanneer u gebruik zou maken van drie of vier gewone sokkennaalden.
  • U kunt er zowel voor kiezen om steken te vermeerderen als te verminderen op het ogenblik dat het patroon dat aangeeft. In principe is er altijd voldoende ruimte beschikbaar op de naald voor het realiseren van extra steken. Minderen is uiteraard in de praktijk wat lastiger, want dat is niet altijd mogelijk. In dat geval zult u alsnog moeten overstappen op gewone sokkennaalden.
  • U krijgt de beschikking over een comfortabele naald die licht in gewicht is en toch is voorzien van een uitstekende sterkte.
  • De naalden zijn door de flexibele kabels makkelijk op te bergen. Onderweg breien in bijvoorbeeld de trein is dus geen enkel probleem.
  • Misschien wel het grootste voordeel: u kunt breien zonder naden!

Bestellen bij Caro's Atelier?

Bent u inmiddels ook overtuigd van de voordelen die zijn verbonden aan het breien met rondbreinaalden? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u voor de aanschaf van deze naalden hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres bent. In ons aanbod zijn verschillende exemplaren terug te vinden welke stuk voor stuk over hun eigen, specifieke eigenschappen beschikken. Dat is echter niet alles. Het is namelijk ook mogelijk om al deze naalden tegen een zeer aantrekkelijke aanschafprijs in huis te halen. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer u de rondbreinaalden op een werkdag bestelt, ze dezelfde dag nog worden verzonden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.