Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Rondbreinaalden

Het is algemeen bekend dat u er om te breien voor kunt kiezen om gebruik te maken van verschillende soorten breinaalden. Eén van deze naalden is de zogenaamde 'rondbreinaald'. Het betreft hier een naald welke zich uitstekend leent voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. U kunt op dit vlak niet alleen denken aan mutsen en omslagdoeken, maar ook aan bijvoorbeeld cols en truien die niet over een zijnaad beschikken. Rondbreinaalden zijn wel even wennen. Dit geldt niet in het minst voor de beginners welke de rechte pennen onder hun armen zullen missen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het gebruik van deze naalden heel interessant kan zijn. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van rondbreinaalden? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier beslist aan het juiste adres!

Keuze uit rondbreinaalden van verschillende merken

Wanneer u het aanbod bekijkt met rondbreinaalden hier bij Caro's Atelier wordt het meteen duidelijk dat deze aangekocht kunnen worden van verschillende merken. Het gaat hierbij niet alleen om Drops, maar ook om bijvoorbeeld KnitPro. Neem nu bijvoorbeeld de KnitPro rondbreinaald 'Symfonie'. Deze kenmerkt zich door een lengte van 80 centimeter. Het betreft hier dan wel een naald welke over een licht gewicht beschikt, dat neemt niet weg dat ze toch bijzonder sterk is. De veerkrachtige en flexibele platte kabel zorgt er voor dat ze eenvoudig kan worden opgeborgen. Dit type van rondbreinaald kenmerkt zich bovendien door de aanwezigheid van een erg leuke kleurencombinatie.

Naast bovenstaande is het ook een aanrader om kennis te maken met de rondbreinaalden welke deel uitmaken van het aanbod van KnitPro. Deze naalden bieden u dan ook werkelijk uren breiplezier. Neem nu bijvoorbeeld de KnitPro Nova. Deze rondbreinaald staat er om bekend gemaakt te zijn van holle, koperen buizen. Deze werden bovendien bedekt met behulp van nikkel waardoor er een werkelijk uitstekende kwaliteit is gerealiseerd. U kunt er voor kiezen om dit type van rondbreinaald in de praktijk te gebruiken voor het realiseren van diverse projecten en patronen. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, over welke eisen u ook mag beschikken voor uw rondbreinaald, het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden!

Op welke voordelen kunt u rekenen met een rondbreinaald?

Het moet gezegd dat het gebruik van rondbreinaalden vandaag de dag bijzonder populair is. Steeds meer mensen die houden van breien maken er dan ook gebruik van. Dit heeft alles te maken met de verschillende voordelen die er aan verbonden zijn. Op dit vlak kunt u dan ook onder meer denken aan:

  • U hoeft bij een rondbreinaald niet telkens van naald te wisselen. Dit is wel het geval wanneer u gebruik zou maken van drie of vier gewone sokkennaalden.
  • U kunt er zowel voor kiezen om steken te vermeerderen als te verminderen op het ogenblik dat het patroon dat aangeeft. In principe is er altijd voldoende ruimte beschikbaar op de naald voor het realiseren van extra steken. Minderen is uiteraard in de praktijk steeds wat lastiger, want dat is niet altijd mogelijk. In dat geval zult u alsnog moeten overstappen op gewone sokkennaalden.
  • U krijgt de beschikking over een comfortabele naald met en licht gewicht en toch een uitstekende sterkte.

Zijn er ook nadelen verbonden aan rondbreinaalden?

Buiten de interessante voordelen waar u op kunt rekenen op het ogenblik dat u rondbreinaalden gaat gebruiken is het ook belangrijk om stil te blijven staan bij verschillende nadelen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat deze naalden even de nodige gewenning vereisen. In het bijzonder beginners ondervinden hier wel enige moeite mee. Gewoon even doorzetten en u zult al snel merken dat dit vervelende gevoel als sneeuw voor de zon verdwijnt. Op deze manier kunt u ten volle genieten van het gebruik van dit type naalden.

Gaat u er voor kiezen om sokken te breien met behulp van dit type naald? Wanneer u er voor heeft gekozen om een kort exemplaar te gebruiken is de kans groot dat u bij het minderen voor de teen te weinig steken over zult houden. Dit zorgt er voor dat u de sok wellicht zult moeten afwerken met gewone sokkennaalden of een zogenaamde 'Magic Loop'. Kunt u met deze kleine nadelen leven? Dan hoeft er u in principe helemaal niets in de weg te staan om over te gaan tot het kopen van deze bijzonder praktische en interessante naalden.

Uw rondbreinaalden bestellen bij Caro's Atelier?

Bent u ook wel te vinden voor de interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van rondbreinaalden? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres bent! In ons aanbod zijn verschillende exemplaren terug te vinden welke stuk voor stuk over hun eigen, specifieke eigenschappen beschikken. Dat is echter niet alles. Het is namelijk ook zo dat u er voor kunt kiezen om al deze naalden tegen een zeer interessante prijs in huis te halen! Op deze manier zult u gegarandeerd nog meer vreugde halen uit het creëren van de leukste kledingstukken en woonaccessoires.

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.