Filter uw producten


Pagina 1 van 10

Durable haakpatronen

Door aan de slag te gaan met één of meerdere van de Durable haakpatronen uit ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat u de meest uiteenlopende artikelen kunt maken. In eerste instantie is het met behulp van deze haakpatronen natuurlijk mogelijk om verschillende kledingstukken te maken. Dat is echter niet alles. Daarnaast kunt u er eveneens voor kiezen om er mee aan de slag te gaan voor het vervaardigen van de leukste decoratieve stukken voor in uw interieur. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om de beste haakpatronen van Durable te downloaden bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres.

Maak de leukste creaties met deze haakpatronen

Iedereen die van plan is om aan het haken te slaan heeft daarvoor natuurlijk wel een bepaald, specifiek artikel in gedachten. In de praktijk kunt u er dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld een leuke sjaal te maken met de Durable haakpatronen, maar wat verder ook te denken van bijvoorbeeld een kussen in de meest vrolijke kleuren? Een andere mogelijkheid waarover u beschikt is het realiseren van een lekker warme muts voor de winter en wat ook te denken van een comfortabele trui? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Eender welke creatie u ook in gedachten mag hebben, u kunt ze altijd maken met behulp van deze haakpatronen.

Download nu gratis verschillende Durable haakpatronen

Bent u ook geïnteresseerd in één of meerdere van de verschillende haakpatronen van Durable die hier op deze pagina zijn terug te vinden? In dat geval zal het u goed doen om te horen dat u deze meteen en bovendien ook nog eens helemaal gratis kunt downloaden. Het spreekt bovendien voor zich dat u deze haakpatronen ook direct kunt afdrukken waardoor u ze bijvoorbeeld in een map kunt opnemen. Hoe dan ook, wanneer u ook graag aan de slag wil gaan met één of meerdere haakpatronen van Durable zijn er hier meer dan voldoende mogelijkheden terug te vinden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.