Pagina 1 van 1

Jurk haken

Bent u van plan om aan de slag te gaan met het haken van een leuke jurk? In dat geval zult u altijd kunnen rekenen op een behoorlijk aantal interessante voordelen. Zelf een jurk haken betekent in eerste instantie bijvoorbeeld dat u lekker creatief bezig kunt zijn. Veel mensen houden er van om de meest uiteenlopende creaties te haken die ze vervolgens natuurlijk ook zelf gaan dragen. Geldt dat ook voor u? Wacht dan niet langer en ontdek snel de vele artikelen die zijn terug te vinden in ons assortiment. U haalt hier bij Caro's Atelier namelijk werkelijk alles in huis wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met het haken van uw nieuwe jurkje.

Waarom zelf aan de slag gaan met het haken van een jurk?

Het haken van een jurk brengt een niet onaanzienlijke hoeveelheid aan interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat u lekker creatief bezig kunt zijn met het haken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u volledig zelf het eindresultaat kunt bepalen. Deze is uiteraard afhankelijk van het gekozen haakpatroon evenals het type garen waar gebruik van wordt gemaakt. Een ander voordeel dat is verbonden aan het zelf haken van een leuk jurkje is terug te vinden in het feit dat u altijd extra trots zult zijn op het dragen van de jurk in kwestie.

Een jurk haken met één van onze haakpatronen

Wanneer u een blik werpt op het aanbod hier bij Caro's Atelier zult u meteen kunnen vaststellen dat er verschillende haakpatronen in zijn terug te vinden voor wat het haken van een jurk betreft. Door een keuze te maken uit deze verschillende patronen zult u de uitstraling van de jurk bepalen. Een jurk haken is zowel mogelijk voor mensen die bijvoorbeeld een klassieke jurk willen maken als voor zij die de voorkeur geven aan een modernere uitvoering. Over welke stijl uw jurk precies zal komen te beschikken is natuurlijk in de praktijk altijd afhankelijk van het gekozen haakpatroon.

Creëer zelf een mooi en persoonlijk geschenk

Heeft u een goede vriendin die het wel fijn vindt om een jurk te dragen? Of misschien heeft u wel een familielid die eigenlijk stiekem niets anders draagt dan jurkjes. In beide gevallen kan het interessant zijn om voor de dame in kwestie zelf een leuk jurkje te haken. Op deze manier beschikt u in één klap over een mooi geschenk welke niet alleen met veel plezier zal worden gedragen, maar bovendien ook nog eens door u zelf is gemaakt. Zelf een jurkje haken kan dan ook absoluut de moeite waard zijn voor iedereen die zoekt naar een origineel geschenk.

Koop alles voor een jurk haken hier bij Caro's Atelier!

Op het moment dat u heeft beslist om een jurk te haken spreekt het voor zich dat u daarvoor tal van verschillende zaken in huis moet hebben. In eerste instantie zult u er voor moeten kiezen om één van onze verschillende haakpatronen voor jurken te downloaden. Deze kunt u zeer eenvoudig en bovendien ook volledig gratis downloaden hier bij Caro's Atelier. Heeft u dit gedaan? Dan is het wellicht ook meteen duidelijk van welk soort garen er gebruik moet worden gemaakt. Ook het gewenste garen kan bij ons worden besteld tegen de best mogelijke prijs.

Door alles voor een jurk haken bij ons te bestellen zult u als klant met zekerheid kunnen rekenen op heel wat interessante voordelen. Niet alleen zijn alle artikelen uit ons aanbod zeer scherp geprijsd, daarnaast is het ook nog eens zo dat u ze snel in huis heeft. Wij beschikken dan ook over een meer dan aanzienlijke voorraad waardoor een snelle levering nooit een probleem vormt, in tegendeel. Gaat u tot slot bij ons een bestelling plaatsen met een totale waarde van 59 euro of meer? In dat geval zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat uw bestelling volledig gratis zal worden verzonden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.