Pagina 1 van 1

DMC Satin Floss

DMC Satin Floss staat er om bekend een splijtzijde te zijn welke over een zeer hoge kwaliteit beschikt. Bovendien is het bekend dat ze specifiek werd ontwikkeld voor het borduren van de mooiste creaties. Het betreft hier een interessant garen welke is te splijten in zes losse draden. Wanneer we naar de samenstelling gaan kijken kunnen we bovendien vaststellen dat deze voor honderd procent is gemaakt van het zogenaamde rayon. Een ander woord voor deze rayon is kunstzijde. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het is zeker de moeite waard om dit garen te ontdekken hier in het assortiment van Caro's Atelier.

Keuze uit tal van verschillende kleuren

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van dit type borduurgaren zult u meteen kunnen vaststellen dat u op dit vlak bij ons een keuze kunt maken uit tal van verschillende kleuren. Wellicht heeft u voor de creatie die u in gedachten heeft reeds uitgemaakt van welke kleuren u daarvoor precies gebruik gaat maken. Wilt u graag gebruik gaan maken van rood of roze, heeft u eerder een voorkeur voor geel of oranje of wilt u aan de slag met kleuren zoals grijs of wit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door ons ruime assortiment met de meest uiteenlopende kleuren komt uw uiteindelijke creatie er ongetwijfeld precies zo uit te zien zoals u dat altijd al in gedachten heeft gehad.

Bestel uw DMC Satin Floss vandaag nog!

Hebben de voordelen van de DMC Satin Floss u ook weten te overtuigen? Wilt u dan ook graag overgaan tot het bestellen van deze splijtzijde? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om deze artikelen te kopen tegen een zeer interessante prijs. Gaat u bij ons een totale bestelling plaatsen van ten minste 59 euro? In dat geval zult u ook kunnen vaststellen dat de verzendkosten voor uw order als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Het mag dan ook duidelijk zijn, er hoeft u helemaal niets in de weg te staan om uw bestelling voor deze splijtzijde vandaag nog te plaatsen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.