Pagina 1 van 1

DMC Satin Floss

DMC Satin Floss staat er om bekend een splijtzijde te zijn welke over een zeer hoge kwaliteit beschikt. Bovendien is het bekend dat ze specifiek werd ontwikkeld voor het borduren van de mooiste creaties. Het betreft hier een interessant garen welke is te splijten in zes losse draden. Wanneer we naar de samenstelling gaan kijken kunnen we bovendien vaststellen dat deze voor honderd procent is gemaakt van het zogenaamde rayon. Een ander woord voor deze rayon is kunstzijde. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het is zeker de moeite waard om dit garen te ontdekken hier in het assortiment van Caro's Atelier.

Keuze uit tal van verschillende kleuren

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van dit type borduurgaren zult u meteen kunnen vaststellen dat u op dit vlak bij ons een keuze kunt maken uit tal van verschillende kleuren. Wellicht heeft u voor de creatie die u in gedachten heeft reeds uitgemaakt van welke kleuren u daarvoor precies gebruik gaat maken. Wilt u graag gebruik gaan maken van rood of roze, heeft u eerder een voorkeur voor geel of oranje of wilt u aan de slag met kleuren zoals grijs of wit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door ons ruime assortiment met de meest uiteenlopende kleuren komt uw uiteindelijke creatie er ongetwijfeld precies zo uit te zien zoals u dat altijd al in gedachten heeft gehad.

Bestel uw DMC Satin Floss vandaag nog!

Hebben de voordelen van de DMC Satin Floss u ook weten te overtuigen? Wilt u dan ook graag overgaan tot het bestellen van deze splijtzijde? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om deze artikelen te kopen tegen een zeer interessante prijs. Gaat u bij ons een totale bestelling plaatsen van ten minste 45 euro? In dat geval zult u ook kunnen vaststellen dat de verzendkosten voor uw order als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Het mag dan ook duidelijk zijn, er hoeft u helemaal niets in de weg te staan om uw bestelling voor deze splijtzijde vandaag nog te plaatsen hier bij Caro's Atelier!