Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Durable glanskatoen

Durable glanskatoen kunnen we misschien nog wel het best omschrijven als het bekende, "ouderwetse" haak- en breikatoen. Het glanskatoen is dan ook een traditioneel, niet gebleekt katoen welke er om bekend staat over een bijzonder sterke kwaliteit te beschikken. Het garen is gemaakt van honderd procent katoen en kan worden aangekocht in tal van verschillende diktes. We kunnen met recht en rede stellen dat het glanskatoen een absolute klassieker is die bijzonder populair is, mede omwille van haar natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een geschikt garen voor allerhande haak- en breiwerk zoals bijvoorbeeld spreien, kussens evenals andere woondecoraties? In al deze gevallen is het absoluut de moeite waard om uw glanskatoen van het merk Durable te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Een zeer sterke kwaliteit gegarandeerd

Op het ogenblik dat u Durable glanskatoen in huis gaat halen kunt u er zeker van zijn dat u heeft gekozen voor een zeer sterk garen. Dit garen bestaat uit honderd procent katoen en is geschikt voor het maken van allerhande prachtige handwerken. Het glanskatoen kan bovendien worden aangekocht in twee verschillende kleurtinten. Dit betekent dat u niet alleen kunt kiezen voor wit garen, maar ook voor een variant die over een ecru kleur beschikt. In de praktijk wordt er vaak voor gekozen om gebruik te maken van glanskatoen voor het verwezenlijken van niet alleen kleedjes en spreien, maar bijvoorbeeld ook voor allerhande accessoires voor in huis. In het bijzonder zijn door de jaren heen menig aantal gordijnen vervaardigd uit dit garen. Bent u er dus met andere woorden wel voor te vinden om uw interieur een extra 'persoonlijke touch' te geven? Dan is dat zonder probleem mogelijk door gebruik te maken van het glanskatoen.

Wasbaar in de wasmachine

Of u er nu voor gaat kiezen om met behulp van het Durable glanskatoen een kleedje of een sprei te maken of u er mooie gordijnen voor in huis mee gaat realiseren, in al deze gevallen zult u zich uiteraard de vraag stellen hoe u dit garen moet reinigen. Wel, dat is mogelijk door ze te wassen in de wasmachine op een temperatuur van 60 graden. Dat u het garen gewoon in de wasmachine kunt stoppen zorgt er natuurlijk voor dat ze bijzonder geschikt is voor alledaags gebruik. Dit is dan ook zeker en vast een extra goede reden om er voor te kiezen dit product in huis te halen.

Bestel uw Durable glanskatoen nu hier bij Caro's Atelier!

Wanneer u op zoek bent naar het enige, echte ouderwetse haak- en breikatoen is het een absolute aanrader om kennis te maken met ons assortiment. U kunt alle verschillende diktes in ons assortiment terugvinden en ze in huis halen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien is het ook nog eens zo dat u steeds kunt rekenen op gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 45 euro. Kunt u niet langer wachten om aan de slag te gaan en de mooiste creaties te realiseren? In dat geval zal het u goed doen om te weten dat het Durable glanskatoen dat u bestelt voor 21:00 uur dezelfde dag nog wordt verzonden. Op deze manier hoeft u nooit lang te wachten voordat u er mee aan de slag kunt gaan, in tegendeel!