Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Scheepjes Panda

Bent u iemand die er van houdt om amigurumi te haken? In dat geval kunt u eigenlijk op geen enkele manier om het prachtige Scheepjes Panda garen heen! Dit zachte en bovendien ook harige garen is gemaakt van honderd procent polyester en kenmerkt zich door een opvallend, pluizig effect. Omwille van deze reden is het dan ook bijzonder geschikt om dienst te doen als haren, vachten of staartjes voor zelfgemaakte amigurumi evenals poppen. Wilt u ook graag over gaan tot het kopen van dit garen en wilt u dit bij voorkeur kunnen doen tegen de meest toegankelijke prijs? In dat geval is het steeds een aanrader om ze in huis te halen hier bij binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Een uitstekend garen voor amigurumi

U zou er oor kunnen kiezen om gebruik te maken van het Scheepjes Panda garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Dit betekent onder meer dat u er bijvoorbeeld een harig randje mee kunt maken voor een vest of een sjaal. Dat is echter niet alles. In het merendeel van de gevallen wordt er immers voor gekozen om gebruik te maken van dit product voor het realiseren van zogenaamde amigurumi. U maakt er dan ook zonder probleem niet alleen haren, maar bijvoorbeeld ook een vacht mee voor amigurumi of poppen. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor u altijd uw creativiteit de vrije loop kunt laten met Scheepjes!

Verkrijgbaar in zes sterke basiskleuren

Het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Panda lijn is verkrijgbaar in zes verschillende, sterke basiskleuren. Al deze kleuren beschikken niet alleen over een aantrekkelijke uitstraling, daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van de meest stoere namen! Wat bijvoorbeeld te denken van namen als 'Black Bear' evenals 'Arctic Fox'? Heeft u dus met andere woorden één of misschien zelfs wel meerdere specifieke kleuren in gedachten voor het maken van uw creaties met behulp van het garen? In dat geval is het altijd een aanrader om even te verdiepen in het gevarieerde aanbod met kleuren dat is terug te vinden in het Scheepjes assortiment. U zult zeker en vast niet teleurgesteld zijn, in tegendeel!

De eigenschappen van het Scheepjes Panda garen

Dat Scheepjes Panda een uitstekend garen is voor amigurumi's is inmiddels wel duidelijk, maar ongetwijfeld zult u graag nog meer te weten willen komen over de precieze kenmerken waar dit garen over beschikt. Op dat vlak is het in eerste instantie belangrijk om te weten dat één bol van het garen een gewicht heeft van 50 gram. Eén bol van dit garen is bovendien goed voor een looplengte van 90 meter. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 18 steken x 28 naalden. Wilt u graag ook weten hoe u precies dit garen moet onderhouden? U kunt dit garen gewoon in de wasmachine stoppen op een temperatuur van maximum 30 graden. Dit zorgt ervoor dat dit product ook perfect kan worden bestempeld als bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook dit is natuurlijk een extra troef welke is verbonden aan het Panda garen.

Overtuigd? Bestel Panda garen vandaag nog!

Liefhebbers van amigurumi kunnen eigenlijk in geen geval om dit garen heen, in tegendeel. Panda is werkelijk een prachtig garen voor wat amigurumi betreft en bovendien is het ook nog eens zo dat u er heel wat verschillende richtingen mee uit kunt. Ook het feit dat ze beschikbaar is in een aantal opvallende, sterke kleuren draagt natuurlijk bij aan het bijzonder en veelzijdige karakter waar dit garen over beschikt. Heeft de informatie op deze pagina u ook wel weten te overtuigen en bent u bijgevolg zelf van plan om over te gaan tot het bestellen van het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Panda collectie? Koop ze dan vandaag nog hier bij Caro's Atelier en u bent verzekerd van de best mogelijke prijs!